دانلود و خرید کتاب شجاع باش! سو گریوز ترجمه مریم رونق
تصویر جلد کتاب شجاع باش!

کتاب شجاع باش!

معرفی کتاب شجاع باش!

کتاب الکترونیکی شجاع باش! نوشتۀ سو گریوز و ترجمۀ مریم رونق است و انتشارات شورا آن را منتشر کرده است. کتاب شجاع باش! بر اهمیت پذیرش احساس ترس به‌جای انکار آن تأکید دارد و توضیح می‌دهد که گاهی اوقات ترس، واکنشی طبیعی به موقعیت‌هاست. اما مهم این است که باوجود ترس، شجاعت خود را حفظ کنیم.

درباره کتاب شجاع باش!

کتاب شجاع باش! بخشی از مجموعه کتاب‌های آموزشی رفتارهای کلیدی برای کودکان است که به موضوع احساس ترس و شیوه‌های مقابله با آن می‌پردازد. داستان کتاب درباره پرنده‌ای به نام فلامینگو است که از هرکس و هر چیزی می‌ترسد و همین ترس باعث می‌شود تا نتواند زیاد به دوستانش نزدیک شود و در فعالیت‌های مختلف با آن‌ها مشارکت کند‌. در ابتدا فلامینگو بی‌جهت احساس ترس و نگرانی شدیدی می‌کند؛ اما در ادامه، داستان نشان می‌دهد که او چگونه با کمک دوستانش، در مواجهه با ترس شجاعت خود را به دست می‌آورد. کتاب در قالب گفتگوهایی بین شخصیت‌ها، به ماهیت احساس ترس و راهکارهایی برای مقابله با آن می‌پردازد. راه‌حل‌هایی مانند تنفس عمیق، توجه به لحظه حال، تصور خود به‌عنوان یک قهرمان و صحبت با دوستان برای دریافت حمایت.

از ویژگی‌های مثبت کتاب می‌توان به طراحی جذاب آن اشاره کرد که جلب‌توجه کودکان را برای درک بهتر مطالب فراهم می‌سازد. همچنین، زبان ساده و روان کتاب باعث شده تا مفاهیم به‌راحتی برای کودکان قابل‌فهم باشد. کتاب شجاع باش! می‌تواند به‌عنوان یک ابزار کمک‌آموزشی مناسب برای کمک به کودکان در درک و مدیریت احساسات و ترس‌های خود به کار رود.

خواندن کتاب شجاع باش! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان گروه سنی الف و ب مناسب است.

بخشی از کتاب شجاع باش!

«فلامینگو از خیلی چیزها می‌ترسید.

از عنکبوت می‌ترسید.

از تاریکی هم می‌ترسید.

از صدای بلند می‌ترسید.

از فوتبال بازی کردن هم می‌ترسید. فکر می‌کرد: «نکند بد شوت کنم.»