دانلود و خرید کتاب شادکامی کارکنان محمدکاظم پورجعفری
تصویر جلد کتاب شادکامی کارکنان

کتاب شادکامی کارکنان

معرفی کتاب شادکامی کارکنان

کتاب شادکامی کارکنان نوشتهٔ محمدکاظم پورجعفری است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب شادکامی کارکنان

کتاب شادکامی کارکنان نوشته دکتر محمدکاظم پورجعفری، به بررسی مفهوم شادکامی در محیط کار و عوامل مؤثر بر آن می‌پردازد. این کتاب با تأکید بر اهمیت تجربه زیستن، شادکامی را به عنوان یک حالت پایدار تعریف می‌کند که نه تنها به احساسات مثبت، بلکه به معنای زندگی و ارزش آن نیز مرتبط است. نویسنده با معرفی دو نوع "من" (فطری و فکری)، به بررسی الگوهای رفتاری شادکامی و تلخکامی می‌پردازد و تأثیرات ذهن و تجربه بر رفتار انسان را مورد بحث قرار می‌دهد. کتاب به عوامل مؤثر بر شادکامی در کار، از جمله ماهیت کار، محیط کار، روابط با همکاران و ویژگی‌های فردی، می‌پردازد و استراتژی‌هایی برای افزایش شادکامی در محیط کار ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب شادکامی کارکنان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مدیران، کارکنان، مشاوران منابع انسانی و علاقه‌مندان به حوزه روانشناسی سازمانی مناسب است. مدیران می‌توانند با مطالعه این کتاب، راهکارهایی برای ایجاد فضایی مثبت و شاداب در محیط کار و افزایش رضایت و بهره‌وری کارکنان خود بیاموزند. کارکنان نیز می‌توانند با مطالعه این کتاب، به درک بهتری از عوامل مؤثر بر شادکامی خود در محیط کار دست یابند و راهکارهایی برای افزایش رضایت و شادکامی خود در زندگی شخصی و حرفه‌ای پیدا کنند. مشاوران منابع انسانی می‌توانند از این کتاب به عنوان منبعی برای ارائه مشاوره به سازمان‌ها در زمینه افزایش شادکامی کارکنان استفاده کنند. همچنین، علاقه‌مندان به حوزه روانشناسی سازمانی می‌توانند با مطالعه این کتاب، اطلاعات جامعی در مورد مفهوم شادکامی و عوامل مؤثر بر آن در محیط کار کسب کنند.

راز
نجمه السادات اسدی پور
بی اعتقادم کن
ابوالفضل درخشنده
وقتی والدینتان سرطان دارند
انیستیتو بین المللی سرطان (وزارت بهداشت خدمات انسانی و موسسه ملی بهداشت آمریکا)
صهیونیسم در عصر دیکتاتورها
لنی برنر
برنامه ریزی و بررسی عملکرد خطوط کابلی با ولتاژ فوق بالا (EXV)
امین خدادادی
در بن بست هم راه آسمان باز است
لیلا یزدان داد بی بالانی
زیباترین غذاهای آسان و خوشمزه و مفید
افسانه فائقی
آموزش اصول پایه و قوانین رشته های ورزشی (ورزش ۱ و ۲)
ارشد رحیمی گلوگاهی
واکاوی مفهوم عدالت فضایی در توزیع خدمات شهری