معرفی و دانلود کتاب رد معجزه زندگی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب رد معجزه زندگی

کتاب رد معجزه زندگی

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب رد معجزه زندگی

کتاب رد معجزه زندگی نوشتهٔ ریحانه عدل قاضیانی است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رد معجزه زندگی

کتاب رد معجزه زندگی مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه با محوریت زندگی، عشق و روابط عاطفی است. داستان‌ها با نثری ساده، چالش‌ها و تجربیات روزمره را به تصویر می‌کشند و به موضوعاتی چون عشق‌های نافرجام و دوستی‌ها می‌پردازند. شخصیت‌ها با احساسات پیچیده در جستجوی درک بهتری از خود و دیگران هستند و نویسنده خواننده را به تأمل در زندگی دعوت می‌کند. کتاب یادآور معجزات کوچک و پنهان در دل روزمرگی‌هاست و با ترغیب به کشف زیبایی‌ها و پذیرش تجربیات، به مخاطب نشان می‌دهد که با تغییر نگرش می‌توان زندگی را بهبود بخشید و به درک عمیق‌تری از خود و دنیای اطراف رسید.

خواندن کتاب رد معجزه زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رد معجزه زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرد معجزه زندگی
موضوعداستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسندهریحانه عدل قاضیانی
انتشاراتانتشارات آموزشی تالیفی ارشدان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۶/۰۸
فرمت کتابPDF

۱۴۰۳/۱۱/۲۵

خیلی کتاب خوبیه توصیه می‌کنم بخونید حتماً هر کی نخونه از دستش رفته ارزش وقت و خوندن رو داره واقعاً دست نویسنده دردنکنه که منو برد به دوران جوانی

۱۴۰۳/۱۱/۲۵

کتاب داستان های کوتاهی هست که هرکدام درسی از زندگیه من باهر قسمتش قلبم به تپش افتاد و احساس خوبی که چندین سال بود تجربه اش نکرده بودم رو الان تجربه کردم محتوا عالی عالی عالی هرچی بگم کم گفتم...بیشتر