معرفی و دانلود کتاب از همه چیز بدم می آید! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب از همه چیز بدم می آید!subscriptionAvailable

کتاب از همه چیز بدم می آید!

۳.۴(از ۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از همه چیز بدم می آید!

کتاب از همه چیز بدم می آید! نوشتهٔ سو گریوز و ترجمهٔ فرزانه کریمی است. موسسه نشر و تحقیقات ذکر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب از همه چیز بدم می آید!

کتاب از همه چیز بدم می آید! حس تنفر در دنیای کودکان، همراه داستان‌های بی‌کلام و تصویری است

مجموعه کتاب‌های رفتارها و احساسات من با هدف تقویت آگاهی عاطفی و رفتاری کودکان طراحی شده است و به آنها کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر شناسایی و مدیریت کنند. هر کتاب با استفاده از داستان‌های کوتاه، تصاویر جذاب، به موضوعات متنوعی مانند ترس، خشم، شادی و دوستی می‌پردازد. خوانندگان کوچک می‌توانند از طریق این کتاب‌ها به درک بهتری از رفتارها و احساسات خود برسند و یاد بگیرند که چگونه در موقعیت‌های مختلف به بهترین شکل عمل کنند. این مجموعه به توسعهٔ کلمات و ارتباطات عاطفی کودکان کمک می‌کند و به آنها آموزش می‌دهد که مهارت‌های اجتماعی و همدلی را نیز تجربه کنند.

خواندن کتاب از همه چیز بدم می آید! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» و «ج» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از همه چیز بدم می آید! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:از همه چیز بدم می آید!
عنوان دیگر:حس تنفر در دنیای کودکان، همراه داستان‌های بی‌کلام و تصویری و راهنمای والدین و مربیان
عنوان انگلیسی:I hate everything
شابک:۹۷۸۹۶۴۳۰۷۷۵۴۹
تعداد صفحه‌ها:۲۸ صفحه
قیمت کتاب:۴۷۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه رفتارها و احساسات من

نظری برای کتاب ثبت نشده است.