کتاب خشم کوچولوی من
معرفی کتاب خشم کوچولوی من
کتاب «خشم کوچولوی من» نوشتۀ کریستوفر فکی یر و ترجمۀ یاسمن خزائی است و انتشارات کیوی آن را منتشر کرده است. این کتاب به کودکان کمک میکند مدیریت هیجاناتی مانند خشم را بیاموزند.
درباره کتاب خشم کوچولوی من
قصهها مزایای بیشماری دارند و کودکان از طریق داستانها موارد زیادی را یاد میگیرند و نسبت به مسائل آموزشی واکنش بهتری نشان میدهند. آموزش در حین خواندن آموزش غیرمستقیم نام دارد و کودکان بدون اینکه بدانند نکات زیاد را میآموزند. آموزشها میتواند مهارتهای زندگی، هنجارها و رفتارهای درست باشد یا مطالب و حقایق علمی دنیای اطراف. این آموزشها چون بهصورت داستان برای کودکان خوانده میشود، از شنیدن آن لذت میبرند و در ذهنشان باقی میماند. مطالعۀ داستان همچنین تأثیرات فراوانی بر کودکان و نوجوانان میگذارد؛ قدرت درک و خیالپردازیشان تقویت میشود، خلاقیت در آنها پرورش پیدا کرده و دایرۀ واژگانشان گسترش پیدا مییابد. قصهها همچنین با ایجاد سؤال در ذهن کودکان و نوجوانان، به آنها آموزش میدهند.
کتاب خشم کوچولوی من جلد اول از مجموعهٔ من چهمه؟ است که به کودکان کمک میکند احساسات خود را بشناسند، دربارۀ آنها صحبت کنند و به شیوهای درست مدیریتشان کنند. این کتاب به طور خاص بر احساس خشم تمرکز دارد و به کودکان میآموزد که هنگام عصبانیت یا ناامیدی چگونه رفتار کنند.
داستان کتاب خشم کوچولوی من از زبان یک کودک روایت میشود که خشم را همچون موجودی کوچک و همیشه همراه توصیف میکند. این خشم در موقعیتهای مختلف مانند زمانی که والدین به او «نه» میگویند، رشد میکند و رفتارهای او را تحتتأثیر قرار میدهد. نویسنده با بیانی کودکانه و تصاویر جذاب، نشان میدهد که خشم احساسی طبیعی است، اما اگر کنترل نشود، میتواند مشکلاتی ایجاد کند.
کتاب خشم کوچولوی من به کودکان کمک میکند که بفهمند چرا گاهی بیشازحد هیجانزده یا ناامید میشوند و چگونه میتوانند واکنشهای خود را کنترل کنند. درعینحال، این پیام را منتقل میکند که احساسات، حتی خشم باید درک و پذیرفته شوند، اما ابراز صحیح آنها نیاز به یادگیری دارد.
خشم کوچولوی من راهکارهایی ساده و عملی ارائه میدهد که کودکان بتوانند در موقعیتهای مختلف آرامش خود را حفظ کنند و بهجای واکنشهای شدید، احساسات خود را به شیوهای سالم بیان کنند.
خواندن کتاب خشم کوچولوی من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان، والدین و مربیان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خشم کوچولوی من
«این خشم کوچولوی من است. هرجا میروم دنبالم میآید. وقتی مامان و بابا به من میگویند نه! او پف میکند و بزرگ میشود و پاهاش را به زمین میکوبد.»
نوع
نوع