دانلود و خرید کتاب عصبانی یعنی چه؟ کلارایس هونگ ترجمه شهرام رجب زاده
تصویر جلد کتاب عصبانی یعنی چه؟

کتاب عصبانی یعنی چه؟

معرفی کتاب عصبانی یعنی چه؟

کتاب «عصبانی یعنی چه؟» نوشتهٔ کلارایس هونگ با ترجمهٔ شهرام رجب‌زاده در موسسه نشر و تحقیقات ذکر چاپ شده است. این کتاب دربارهٔ مفهوم هیجان و چگونگی مواجههٔ کودکان با آن است. کتاب عصبانی یعنی چه؟ یکی از جلدهای مجموعهٔ «احساسات کوچک» است. این مجموعه با هدف آشنایی کودکان با احساسات مختلف تهیه شده است.

درباره کتاب عصبانی یعنی چه؟

عصبانیت احساسی طبیعی است که در واکنش به ناعدالتی، ناامیدی یا نارضایتی از یک موقعیت به وجود می‌آید. این احساس می‌تواند انرژی لازم برای حل مشکلات را فراهم کند، اما اگر کنترل نشود، ممکن است به رفتارهای تند یا تصمیم‌گیری‌های نادرست منجر شود. یادگیری روش‌های مدیریت عصبانیت، مانند صحبت کردن درباره احساسات، تنفس عمیق یا تغییر دیدگاه، به افراد کمک می‌کند تا به شکلی سالم با این احساس مواجه شوند.

مجموعهٔ احساسات کوچک با هدف آشنایی کودکان با احساسات مختلف و کمک به آن‌ها در بیان و درک این احساسات تهیه شده است. هر کتاب از این مجموعه به یکی از احساسات پرداخته و با زبانی ساده و تصاویر جذاب، مفهوم آن را برای کودکان توضیح می‌دهد. در این مجموعه، نویسنده به معرفی احساسات می‌پردازد و اهمیت شناخت و بیان آن‌ها را برای کودکان توضیح می‌دهد. همچنین کودکان را تشویق می‌کند تا احساسات خود را بشناسند و دربارهٔ آن‌ها صحبت کنند. این کتاب به والدین و مربیان نیز کمک می‌کند تا با کودکان دربارهٔ احساساتشان گفت‌وگو کنند و آن‌ها را در مسیر رشد عاطفی همراهی نمایند.

کتاب عصبانی یعنی چه؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان در سنین پیش‌دبستانی و دبستان مناسب است و به والدین، مربیان و معلمان توصیه می‌شود که از آن برای آموزش و گفت‌وگو دربارهٔ احساسات با کودکان استفاده کنند.

آرزو دارم تمام انسان ها شاد باشند (جلد دوم)
محمود مولایاری (محمود ترک قره قانی)
شعرهایم برای تو غم هایت برای من
ماجراجو در قم
موسی زمان‌زاده‌دربان
دریچه ای مفهومی به ایثار اجتماعی
محمدرضا برزویی
جمع بندی و مرور فوق سریع جراحی (جلد اول)
عدنان تیزمغز
سلمانی وارطان