دانلود و خرید کتاب آشنایی با اینشتین جان گریبین ترجمه مسعود سلطانی

معرفی کتاب آشنایی با اینشتین

کتاب الکترونیکی آشنایی با اینشتین نوشتهٔ جان گریبین و مری گریبین با ترجمهٔ مسعود سلطانی در موسسه نشر و تحقیقات ذکر چاپ شده است. این کتاب به زندگی و دستاوردهای آلبرت اینشتین، فیزیکدان برجسته‌ای که نظریه نسبیت خاص و عام را معرفی کرد، می‌پردازد. اینشتین با کشف این نظریات که به‌طور بنیادی روش‌های ما را برای درک زمان، فضا و گرانش تغییر داد، جایگاه ویژه‌ای در تاریخ علم دارد.

درباره کتاب آشنایی با اینشتین

این کتاب به‌ویژه به زندگی شخصی اینشتین، چالش‌هایی که در مسیر علمی خود با آن‌ها روبه‌رو بود و تأثیرات علمی او در جهان مدرن می‌پردازد. علاوه بر نظریه نسبیت، اینشتین در زمینه‌هایی همچون انرژی و ماده، به‌ویژه با فرمول معروف E=mc²، پیشرفت‌های مهمی داشت. کتاب آشنایی با اینشتین همچنین به ویژگی‌های شخصیتی او، از جمله اخلاق اجتماعی و دیدگاه‌های سیاسی‌اش، پرداخته است. این کتاب برای علاقه‌مندان به فیزیک، تاریخ علم و فلسفه علم بسیار مناسب است و دانشجویان رشته‌های فیزیک، ریاضیات و فلسفه نیز از مطالعه آن بهره‌مند خواهند شد.

مجموعه کتاب‌های مشاهیر علم از مؤسسه نشر و تحقیقات ذکر با هدف آشنا کردن مخاطبان عمومی، به‌ویژه نوجوانان و علاقه‌مندان به دانشمندان بزرگ و تأثیرگذار در تاریخ علم، تألیف و منتشر شده است. هر کتاب این مجموعه زندگی‌نامه‌ای مختصر و مفید از دانشمندان مشهور ارائه می‌دهد و دستاوردهای علمی آن‌ها را به زبان ساده و قابل‌فهم توضیح می‌دهد. نویسندگان کتاب‌ها در این مجموعه معمولاً از پژوهشگران و نویسندگان برجسته در زمینه تاریخ علم هستند و مترجمان نیز تلاش کرده‌اند مطالب را برای مخاطبان فارسی‌زبان روان و دقیق بازآفرینی کنند.

کتاب آشنایی با اینشتین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به نوجوانان و سایر دوستداران مطالعهٔ تاریخ علم پیشنهاد می‌شود.