![تصویر جلد کتاب فرزندپروری مشترک پس از جدایی و طلاق](https://img.taaghche.com/frontCover/221302.jpg?w=200)
کتاب فرزندپروری مشترک پس از جدایی و طلاق
معرفی کتاب فرزندپروری مشترک پس از جدایی و طلاق
کتاب الکترونیکی فرزندپروری مشترک پس از جدایی و طلاق نوشتۀ جین بلک استون و دیوید آل هیل و ترجمۀ نازنین فهیمی مطلق و مهران اره چی است و انتشارات دیبای دانش آن را منتشر کرده است. کتاب فرزندپروری مشترک پس از جدایی و طلاق، با بازگو کردن نکاتی به والدین میآموزد چطور پس از جدایی بتوانند فرزندان خود را با آسیب کمتری پرورش دهند.
درباره کتاب فرزندانتان را در اولویت قرار دهید
تشکیل یک خانواده یک عمر طول میکشد، و تغییر ساختار آن نیز به همان اندازه زمانبر است. ممکن است الان در فکر جدایی هستید یا در ابتدای مراحل طلاق به سر میبرید و از خود بپرسید این اتفاق چه تأثیری بر فرزندان شما خواهد داشت. ممکن است مدتها پیش از هم جدا شده باشید و اکنون در تلاش برای ایجاد روابط سالم با فرزندان خود هستید. یا ممکن است جایی در این بین باشید.
کتاب فرزندپروری مشترک پس از جدایی و طلاق بر اساس یک جدول زمانی جلو میرود. این کتاب از مسائل مهمی که باید در هنگام جدایی مورد توجه قرار گیرد شروع شده و با تأثیر جدایی و طلاق بر خانواده شما پس از بزرگ شدن فرزندان و حتی بچهدار شدن آنها به پایان میرسد. شما میتوانید این کتاب را ورق بزنید و مستقیم به سراغ بخشهایی بروید که به مهمترین سؤالات شما پاسخ میدهد. در حین خواندن کتاب متوجه خواهید شد که برخی از مضامین به طور مکرر تکرار میشود. مهمترین آنها اولویت قرار دادن فرزندانتان است. جدایی و طلاق معمولاً با تلاطم عاطفی آغاز میشود و این آشفتگی و تلاطم به احتمالش زیاد هرازگاهی در طول این روند بروز میکنند. در برخی مواقع ممکن است به سختی بتوانید نیازهای خود را برآورده یا حتی تعریف کنید. اما در هر مرحله این فرایند، با هر سؤالی که پیش میآید، دستیابی به بهترین راهحل به درک و میزان پاسخگویی شما به نیازهای فرزندانتان بستگی دارد.
ما تمام عمر خود را در خدمت فرزندان و خانوادههای آنها بودهایم و هدف ما کمک به والدین برای تضمین موفقیت فرزندان آنها در آینده است. جدایی و طلاق زاده خشم، ناامیدی و درماندگی است و این احساسات کنار آمدن با همسر سابقتان را تقریباً غیرممکن میکند. اما به یاد داشته باشید، مفهوم اصلی اولویت قرار دادن فرزندان است. برای این کار باید خشم و ناامیدی خود را کنترل کنید و به جای مشکلات بر راهحلها تمرکز کنید. همسر سابق شما اکنون همراه شما در امر فرزندپروری خواهد بود. رابطه حضانت مشترک با رابطه عاشقانه تفاوت دارد. اکنون هدف شما حفظ مصالح و منافع فرزندتان است. هرچند بعید به نظر میرسد، ولی میتوانید رابطهای مثبت و سازنده با شخصی دیگری ایجاد کنید که دیگر با او زیر یک سقف زندگی نمیکنید. شما فقط اختیار کارهای خود را دارید و به همین خاطر هیچ چیز از قبل تضمین شده نیست.
خواندن کتاب فرزندپروری مشترک پس از جدایی و طلاق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای زوجهای در آستانۀ جدایی که دارای فرزند هستند مناسب است.
بخشی از کتاب فرزندپروری مشترک پس از جدایی و طلاق
«بسیاری از والدین، فلسفه جمله آنچه اینجا اتفاق میافتد باید در همینجا بماند را به دلیل ترس تلافی به کار میبرند. آنها نمیخواهند زیر سؤال بروند یا وارد بحث با همسر سابق خود شوند؛ بنابراین آنها کودک را از بازگو کردن وقایع و سخنانشان منع میکنند. با این تصور که این کار از رویارویی والدین با یکدیگر جلوگیری خواهد مرد. وظیفه کودکتان نیست که از رویارویی بین والدین جلوگیری کند. بلکه وظیفه والدین است که ارتباطات خود را بهبود بخشند تا بتوانند با هم مشکلاتشان را حل کنند و مهمتر از آن فرزندشان را از این مسان دور نگه دارند...»