کتاب نیش خون آشام
معرفی کتاب نیش خون آشام
کتاب «نیش خون آشام» نوشتۀ تومی دونبوند و ترجمۀ سیدحبیب الله لزگی است و موسسه نشر و تحقیقات ذکر آن را منتشر کرده است. نیش خونآشام، شروعی بینظیر برای مجموعهای است که هر جلد آن تجربهای تازه و مهیج را به خوانندگان هدیه میدهد.
درباره کتاب نیش خون آشام
مجموعۀ ۱۳ جلدی خیابان وحشت با ترکیب المانهای ترسناک و طنز، داستانهایی پر از هیجان و لحظات خندهدار خلق کرده است. گرگینهها، خونآشامها، زامبیها و موجودات افسانهای دیگر در این مجموعه حضور دارند و نقش مهمی در داستانها ایفا میکنند. زبان ساده، داستانهای جذاب و تصاویر زیبا، این مجموعه را به انتخابی عالی برای این گروه سنی تبدیل کرده است. در کنار ماجراجوییها، داستانها پیامهایی دربارۀ دوستی، شجاعت و همکاری به مخاطبان منتقل میکنند.
نیش خونآشام، جلد اول از مجموعۀ پرطرفدار خیابان وحشت، اثری در ژانر کمدی-ترسناک است که به شکلی جذاب و هیجانانگیز برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است. این کتاب با ترکیب عناصر ترسناک، طنز و ماجراجویی، دنیایی فانتزی و پرهیجان را خلق میکند که خوانندگان را مجذوب خود میسازد.
لوک واتسون، یک پسر معمولی، در دهمین جشن تولدش با تحولی عجیب روبهرو میشود و به یک گرگینه تبدیل میشود. این دگرگونی، زندگی او را برای همیشه تغییر میدهد. مأموران مؤسسۀ دولتی خانهسازی برای موجودات غیرمعمولی، خانوادۀ لوک را مجبور به ترک خانه و اسکان در مکانی به نام خیابان وحشت میکنند. خیابان وحشت مکانی مملو از موجودات عجیب و غریب است؛ از خونآشامها و مومیاییها گرفته تا جادوگران، ارواح، هیولاها، و زامبیها. در این دنیای جدید، لوک با ۲ دوست خاص آشنا میشود: ریسوس نگتیو، یک خونآشام شوخطبع و کلوفر، یک مومیایی ماجراجو. با وجود اینکه لوک سعی میکند با محیط جدید سازگار شود، اما مشکل بزرگی وجود دارد: پدر و مادر او نمیتوانند با خیابان وحشت کنار بیایند و از ترس مداوم رنج میبرند.
کتاب نیش خونآشام با طراحی مصور و زبانی ساده و جذاب، داستانی مملو از هیجان، ترس و طنز ارائه میدهد که تخیل خوانندگان نوجوان را برمیانگیزد. شخصیتپردازی قوی، دیالوگهای خندهدار و ماجراجوییهای مهیج، این اثر را به کتابی منحصربهفرد در ژانر کمدی-ترسناک تبدیل کرده است. این کتاب علاوه بر سرگرمکردن مخاطبان، پیامهایی در مورد دوستی، شجاعت و پذیرش تفاوتها نیز به همراه دارد. داستان خیابان وحشت نهتنها یک روایت تخیلی است، بلکه به کودکان کمک میکند با ترسهای خود روبهرو شوند و با استفاده از خلاقیت و همکاری راهحلهایی برای مشکلات پیدا کنند.
عناوین جلدهای مجموعۀ خیابان وحشت عبارتاند از: نیش خونآشام، خون جادوگر، قلب مومیایی، جسم زامبی، جمجمه اسکلت، پنجه گرگینه، هجوم آدمهای معمولی، حمله غولها، وحشت نگهبان شب، جنهای وحشی، یتی گرسنه، راز پریان و آتش اژدها.
خواندن کتاب نیش خون آشام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به نوجوانانی که به داستانهای فانتزی، هیجانانگیز و رمانهای ترسناک علاقه دارند، پیشنهاد میکنیم.
خیلی کتاب خوبی بود من جلد ۲ هم دارم همه جلد هایش خوبه عالی یکم هم ترسناکه ولی خیلی باحاله