دانلود و خرید کتاب مدیریت و شخصیت محمد نقیبی

معرفی کتاب مدیریت و شخصیت

کتاب مدیریت و شخصیت نوشتهٔ محمد نقیبی و سارا قاسم زاده برکی و سمیه عالی و فریبا علیزاده است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب مدیریت و شخصیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مدیریت و شخصیت

«سه موضوع من را واداشت این کتاب را بنویسم که نمایانگر تفکرات من هستند:

الف) روانشناس‌ها در مورد ماهیت و کاربرد مفهوم شخصیت چه فکری می کنند؟

ب) روانشناس‌ها در مورد شایستگی مدیریت و رهبری چه فکری دارند؟

ج) روانشناس‌ها چه فکری در مورد افراد داخل سازمان دارند؟

من باور دارم این موضوعات به درستی فهمیده نشده‌اند. قطعاً دیدگاه من درباره این موضوعات از دیدگاه روانشناسی رایج فاصله زیادی خواهد داشت. به علاوه، این موضوعات به هم مرتبط هستند؛ چرا که عملکرد مدیریتی و رهبری تابع مستقیم شخصیت است و مستقیماً در اثر بخشی سازمان تأثیر می‌گذارد. سردرگمی که در این موضوعات وجود دارد به دو دلیل است: اول حداقل تا همین اواخر، روانشناس‌ها در خصوص مرتبط‌بودن و یا حتی موجودیت - مفهوم شخصیت و بنابراین کاربرد ارزیابی‌های شخصیتی شک داشتند.»