دانلود و خرید کتاب سنجاب ترسو به ساحل می رود ملانی وات ترجمه محبوبه نجف خانی
تصویر جلد کتاب سنجاب ترسو به ساحل می رود

کتاب سنجاب ترسو به ساحل می رود

معرفی کتاب سنجاب ترسو به ساحل می رود

کتاب «سنجاب ترسو به ساحل می رود» نوشتۀ ملانی وات و ترجمۀ محبوبه نجف خانی است و گروه انتشاراتی ققنوس آن را منتشر کرده است. این کتاب، جلد سوم از مجموعه‌ کتاب‌های سنجاب ترسو است و مثل سایر جلدها، با طنز ملایم و نگاهی هوشمندانه به روان کودک، داستانی سرگرم‌کننده و درعین‌حال آموزنده خلق می‌کند.

درباره کتاب سنجاب ترسو به ساحل می رود

کتاب سنجاب ترسو به ساحل می‌رود یکی دیگر از ماجراهای بامزه و آموزندهٔ سنجاب ترسو است که ترس، بخش بزرگی از زندگی‌اش شده. او سنجابی است که همه چیز را با وسواس و احتیاط برنامه‌ریزی می‌کند، از خانه‌اش بیرون نمی‌رود و ترجیح می‌دهد به‌جای روبه‌روشدن با ناشناخته‌ها، در محیطی امن و کنترل‌شده باقی بماند. در این جلد، ما با ترس تازه‌ای از این سنجاب مواجه می‌شویم: ترس از رفتن به کناردریا.

سنجاب، با ذهنی پر از تصورات ترسناک دربارهٔ ساحل و آنچه ممکن است در آنجا انتظارش را بکشد؛ از مرغ‌های دریایی گرفته تا نارگیل‌هایی که از درخت می‌افتند، تصمیم می‌گیرد به‌جای روبه‌روشدن با این ترس‌ها، ساحل خصوصی خودش را بسازد؛ اما همان‌طور که داستان پیش می‌رود، متوجه می‌شود چیزی در این ساحل دست‌ساز کم است؛ چیزی که فقط با تجربهٔ واقعی به دست می‌آید.

داستان سنجاب ترسو به ساحل می‌رود با زبانی ساده، طنزآمیز و تصاویر جذاب، کودک را به درون دنیای ذهنی این سنجاب ترسو می‌برد و با او همراه می‌شود تا ببیند چگونه ممکن است یک تغییر ناگهانی، تجربه‌ای خارج از برنامه یا روبه‌روشدن با ناشناخته‌ها، ما را از مرز ترس عبور دهد و دنیایی جدید را پیش رویمان بگذارد. کتاب سنجاب ترسو به ساحل می‌رود با تأکید بر رشد شخصی، غلبه بر ترس و تجربه‌کردن ناشناخته‌ها، نه فقط برای کودکان، بلکه برای بزرگ‌ترهایی هم که در لاک امنیت خودشان فرورفته‌اند، حرف‌هایی دارد.

خواندن کتاب سنجاب ترسو به ساحل می رود را به جه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و حتی بزرگ‌ترها پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب سنجاب ترسو به ساحل می رود

«سنجاب ترسو هیچ‌وقت به کناردریا نمی‌رود. او بیش‌تر دوست دارد تنها توی خانه‌اش بماند، چون که جای امنی است. او دلش نمی‌خواهد جانش را به خطر بیندازد و جایی برود که دوروبرش پر از افراد ناجور باشد. سنجاب ترسو دلش نمی‌خواهد گیر این چیزها بیفتد: یک گروه مرغ دریایی - یک خانوادۀ عروس دریایی - یک گله هیولای دریایی - دار و دستۀ دزدهای دریایی - یک عالمه نارگیل که از درخت پایین می‌افتند. - یک دسته خرچنگ دراز برای همین، او خیلی خوشحال است که یک ساحل خصوصی برای خودِ خودش می‌سازد.»