کتاب رمزنشان اجتماعی
معرفی کتاب رمزنشان اجتماعی
کتاب رمزنشان اجتماعی نوشتهٔ مرتضی انصاری و سیدمحمدحسین موسوی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب رمزنشان اجتماعی
کتاب رمزنشان اجتماعی نخستین پژوهش فارسی پیرامون یکی از پیشرانهای بالقوه وب ۳، یعنی فناوری رمزنشانِ اجتماعی است. در این کتاب مفاهیم اصلی زیستبوم رمزنشان اجتماعی مثل مفهوم «توکن»، «قراردادهوشمند» و «دائو» به صورت کامل توضیح داده شده است. توکن اجتماعی یا همان Social Token یکی از انواع رمزارزها (البته بهتره بگیم رمزدارایی ها) است. این مفهوم اولین بار در سال ۲۰۲۰م وارد عرصه وب۳ شد. رمزنشان اجتماعی سه نوع دارد، رمزنشان اجتماعیِ سکو (یا همون پلتفرم) که یک رمزنشان انگیزشی برای حق دسترسی به خدمات تعریفشده در یک سازمان غیرمتمرکز خودمختار (DAO) است و رمزنشان شخصی و انجمن که نماد ارزش فعالیتهای یک گروه یا پیروان یک فرد است و میتوان آن را شهرت توکنایز شده (کمّیشده) مشاهیر یا برندها دانست. در این کتاب، علاوه بر مفهوم شناسی دقیق فناوری رمزنشان اجتماعی، برای اولین بار آن را از منظر اجتماعی تحلیل کرده و فرصتهای آن را ضمن چند ایده نوین بیان کردیم و اقتصاد پیرامون رمزنشان اجتماعی یا به اصطلاح توکنومیکس آن را نیز بررسی کردیم.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب رمزنشان اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
با اینکه متنش برای من که متخصص نیستم خیلی روون نبود ولی محتوای خیلی خوبی داشت ممنون از طاقچه
من به عنوان یکی از کارشناسان حیطه کریپتو این کتاب را مطالعه کردم و باید بگویم که از تولید چنین محتوایی به زبان فارسی خیلی شگفت زده شدم. تعریف این کتاب از مفهوم دائو و توکن اجتماعی یا به قول خودشون
Ketabe khob va mofidi bood
منبع فارسی ای برای توضیح توکن (رمزنشان) اجتماعی وحود نداره و این کتاب اثر ارزشمندیه که به فارسی نوشته شده
در زمینه رمزارز کتابی به این خوبی نخونده بودم
کتاب خوب و قابل ملاحظه ای هست، پیشنهاد میکنم اگر دوست دارید تو این زمینه تحقیقات یا مطالعاتی داشته باشید، بخونیدش. موفق باشید
یکی از مثال های استفاده از رمزنشان اجتماعی که توی کتاب مطرح شدهبود بحث خبر و خبررسانی بود .... فقط می تونم بگم ایول 👌
کتاب خوبیه ارزش خرید رو داشت