دانلود و خرید کتاب پارکینگ های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری محمدحسین سالکی
تصویر جلد کتاب پارکینگ های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری

کتاب پارکینگ های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پارکینگ های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری

کتاب پارکینگ‌های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری نوشتۀ محمدحسین سالکی در انتشارات نمای علم به چاپ رسیده است.

درباره کتاب پارکینگ های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری

با توسعۀ فناوری‌ها، شکل زندگی ما نیز تغییر کرده است. این توسعه‌ها هم باعث بهبود کیفیت زندگی ما شده و هم رشد شهرها و افزایش تعداد جمعیت متعاقب آن، مشکلاتی همچون ترافیک، مسائل امنیتی و مسائل محیط زیستی را زیاد کرده است. یکی از مسائل روزمرۀ شهرها پارکینگ است. گسترش استفاده از خودروها و نیاز به پارکینگ هم ایجاد این فضاها را هزینه‌بر می‌کند و هم باعث مشکلاتی چون ترافیک، آلودگی هوا و محدودیت‌های امنیتی ناشی از ناکافی بودن فضاهای پارکینگ و نارضایتی شهروندان می‌شود. ورود فناوری‌های هوشمند و هوش مصنوعی به عرصۀ پارکینگ‌ها به عنوان یکی از راه‌حل‌های مؤثر برای مدیریت بهتر فضاهای پارکینگ و تجربۀ بهتر کاربران مهم به نظر می‌رسد.

کتاب پارکینگ‌های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری راهکارها و اصول اساسی طراحی و اجرای پارکینگ‌های هوشمند، تکنیک‌های کاربردی برای مدیریت ترافیک، ارتباط با شهرهای هوشمند، مسائل امنیتی و حفاظت از حریم خصوصی و ظرفیت‌های آینده در این حوزه را بررسی کرده است. با مطالعۀ این کتاب با تکنیک‌های کاربردی، مثال‌های واقعی و راهکارهای نوین برای مدیریت بهتر فضاهای پارکینگ آشنا خواهید شد.

خواندن کتاب پارکینگ های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های مدیریت و کسب‌وکار، مدیران شهری و علاقه‌مندان به حوزۀ هوش مصنوعی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پارکینگ های مکانیزه و هوشمند و تاثیر آن بر ترافیک شهری

«در دنیایی که کلان شهرا و شهرهای بزرگ به طور مداوم با چالش‌ های جابجایی شهری مواجه هستند، ظهور پارکینگ های هوشمند نشان دهنده یک انقلاب بزرگ است. این سیستم های نوآورانه نه تنها پاسخی به مشکلات پارکینگ شهری هستند، بلکه بخشی از چشم انداز گسترده تر مدیریت ترافیک و توسعه شهرهای هوشمند نیز هستند. به لطف ادغام فناوری‌هایی مانند اینترنت (اینترنت اشیا)، پارکینگ‌های هوشمند راه‌حل‌های تحرک انعطاف‌پذیر و سازگار را ارائه می‌دهند که در بافت شهری امروزی ضروری است. مفهوم پارک هوشمند بسیار فراتر از سیستم های پارکینگ ساده است.»