دانلود و خرید کتاب آلوپسیا فائزه دانش پژوه
تصویر جلد کتاب آلوپسیا

کتاب آلوپسیا

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آلوپسیا

کتاب الکترونیکی آلوپسیا نوشتۀ فائزه دانش پژوه است و انتشارات ایرانارسانه آن را منتشر کرده است. کتاب آلوپسیا دربارۀ تجربیات نویسندۀ کتاب از این بیماری است.

درباره کتاب آلوپسیا

بیماری‌های خودایمنی، بیماری‌های ناشناخته‌ای هستند که تاکنون مکانیزم دقیق آن‌ها، شناسایی نشده است و عدم شناخت بیماران از آن، موجب شده است که گاهی، روش‌های درمانی اشتباهی را برگزینند و ازاین‌روی، سبب تشدید بیماری و همچنین ایجاد عوارض جبران‌ناپذیری در بدن خود شوند.

بیماری آلوپسیا یک بیماری بی‌خطر سیستم ایمنی است، بی‌خطر از این روی که خوشبختانه این بیماری، کشنده نیست، اما متاسفانه، همین علت باعث شده است که دانشمندان این بیماری را در اولویت بررسی‌های بیماری‌های خودایمنی قرار ندهند، بدین معنی که تحقیقات به‌صورت وسیع و اختصاصی در جهت شناخت و درمان کامل آن، تاکنون صورت نگرفته است. کتاب آلوپسیا، می‌تواند دریچه‌ای در جهت فهم هرچه بهتر و بیشتر این بیماری در ذهن مخاطبین ایجاد کند.

خواندن کتاب آلوپسیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب می‌تواند برای کسانی که با این عارضه درگیر هستند و یا فردی را در نزدیکی خود دارند که به این بیماری دچار است، مناسب باشد.

بخشی از کتاب آلوپسیا

«داستان من و آلوپسی وقتی شروع شد که فقط ۴ یا ۵ سال داشتم ولی درس‌ها و تجاربی که به دست آوردم بعد از ۳۰ سالگی بود. آلوپسی به عنوان قوی‌ترین راهنمایی است که تا به حال داشته‌ام. او توانست مرا با بخش‌های ناشناخته وجودم آشنا کند و بهترین دوستی است که همواره در کنارم است و هر روز درس‌های بزرگی به من می‌دهد...»