دانلود و خرید کتاب رهنمودهای عملی برای فیزیولوژی ورزشی باب موری ترجمه ملیحه اردکانی زاده
تصویر جلد کتاب رهنمودهای عملی برای فیزیولوژی ورزشی

کتاب رهنمودهای عملی برای فیزیولوژی ورزشی

معرفی کتاب رهنمودهای عملی برای فیزیولوژی ورزشی

کتاب رهنمودهای عملی برای فیزیولوژی ورزشی نوشتهٔ باب موری و دبلیو. لری کنی و ترجمهٔ ملیحه اردکانی زاده و مریم نورشاهی است. انتشارات دانشگاه دامغان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رهنمودهای عملی برای فیزیولوژی ورزشی

کتاب رهنمودهای عملی برای فیزیولوژی ورزشی یک منبع مهم در زمینهٔ فیزیولوژی ورزشی شناخته می‌شود. این کتاب به بررسی جوانب فیزیولوژی ورزشی و تأثیر فعالیت‌های بدنی بر عملکرد بدن انسان می‌پردازد. نویسندگان با بررسی اصول اساسی فیزیولوژی ورزشی، به خوانندگان کمک می‌کنند تا درک بهتری از چگونگی عملکرد بدن در شرایط فعالیت بدنی و ورزشی پیدا کنند. همچنین شامل رهنمودها و راهنمایی‌های عملی برای تمرین‌ و برنامه‌های ورزشی است. این قسمت‌ها به خصوص برای مربیان، ورزشکاران و علاقه‌مندان به ورزش طراحی شده است. نویسندگان به بررسی تأثیرات فیزیولوژیکی تمرین بر روی سیستم‌های بدن از جمله قلب و عروق، تنفس، متابولیسم و عضلات می‌پردازند. چگونگی واکنش بدن به انواع تمرینات ورزشی و اهمیت استراحت و ریکاوری برای بهینه‌سازی عملکرد ورزشی از دیگر مباحث کتاب است. به‌روزترین تحقیقات در زمینهٔ فیزیولوژی ورزشی و اطلاعات علمی را به زبان ساده و قابل فهم در این کتاب آمده است.

درباره دانشگاه دامغان

انتشارات دانشگاه دامغان یکی از نهادهای علمی و فرهنگی در ایران، تمرکز خود را بر نشر کتب و مقالات علمی و پژوهشی قرار داده است. این انتشارات به هدف ترویج علم و دانش، انتشار آثار پژوهشی استادان، محققان و دانشجویان را در زمینه‌های مختلف علوم، مهندسی، علوم انسانی و هنر بر عهده دارد. انتشارات دانشگاه دامغان به تولید و توزیع کتب علمی و تخصصی در حوزه‌های گوناگون کمک می‌کند و غالباً آثار پژوهشگران و استادان دانشگاه را منتشر می‌سازد. این انتشارات بستری برای ارائهٔ نتایج پژوهش‌های علمی است و به تحلیل و انتشار مواد پژوهشی دانشجویان و اعضای هیئت علمی توجه دارد.  با انتشار کتب علمی و تخصصی، انتشارات دانشگاه دامغان به ترویج مباحث علمی و فرهنگی کمک می‌کند و بر لزوم انتقال دانش به جامعه تأکید دارد. برخی اوقات انتشارات دانشگاه دامغان اقدام به برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های علمی جهت ترویج فرهنگ پژوهش و نشر علم می‌کند. انتشارات دانشگاه دامغان نقش مهمی در توسعه و بهبود سطح علمی دانشگاه و جامعه علمی کشور ایفا می‌کند و با توجه به نیازهای اجتماعی، سعی دارد که محتوای با کیفیت و مفیدی را تولید و منتشر کند.

خواندن کتاب رهنمودهای عملی برای فیزیولوژی ورزشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران سلامت پیشنهاد می‌کنیم.

من، تو و دریای بزرگ آبی
ماری لوییز فیتس پاتریک
افسران حفاظت حرفه‌ای ۴
عادل شیرازی
از من تا او
هدا کمال
بیماری های گاوهای شیری (جلد دوم)
سایمون فرانسیس پیک
رنج و عشق و موسیقی و بتهوون و موتسارت
زهره زاهدی
ارزیابی عملکرد
علیرضا قوطی ساز
راهنمای عملی روش‌ پژوهش در سیاست
راجر پیرس
مجموعه نظریات فقهی شورای نگهبان در پاسخ به استعلامات دیوان عدالت اداری (۱۳۹۶-۱۳۹۲)
حسین احمدی
ما برای بهتر شدن آمده ایم (جلد اول)
حمیدرضا تندکیها
اخلاق اسلامی
جواد محدثی
مهارت های کاربردی رایانه ICDL (جلد اول)
علی جعفری منش
روش رفتار در زمین بازی
کری فین
به فکر صادرات باش
جک اس. ولف
مجموعه کتابای نردبام؛ عربی پیشرفته جامع (شامل عربی ۱، ۲ و ۳)
بهروز حیدربکی
شان نزول آیات قرآن برگرفته از تفسیر نمونه (سندی)
ناصر مکارم شیرازی
جرایم ناشی از رسیدگی قضایی
بیژن نجفی
خوردن برای زیستن، نه فقط زنده ماندن
جوئل فورمن
ناسازه‌های نظری و ناکامی سیاسی گفتمان اصلاح‌طلبی (۱۳۸۴-۱۳۷۶)
عباس خلجی
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است