کتاب دیدی نو به جهان
معرفی کتاب دیدی نو به جهان
کتاب «دیدی نو به جهان» نوشتۀ فاطمه مرادی نوید است و انتشارات مهراب آن را منتشر کرده است. دیدی نو به جهان یادآوری میکند که زندگی ما بازتابی از افکار و باورهای ماست و با تغییر درونی، میتوانیم دنیای بیرون را نیز متحول کنیم.
درباره کتاب دیدی نو به جهان
کتاب دیدی نو به جهان اثری انگیزشی و تأملبرانگیز است که بر قدرت درونی انسان و تأثیر مثبتاندیشی در شکلگیری زندگی بهتر تمرکز دارد. نویسنده با الهام از آموزههای دینی و باور به برتری انسان بهعنوان اشرف مخلوقات، مخاطب را به شناخت نیروهای درونی و استفاده از ظرفیتهای بالقوۀ خود دعوت میکند. این کتاب قصد دارد خواننده را به بازنگری در باورهای خود و تغییر نگاهش به جهان ترغیب کند تا به نتایج مثبت و موفقیت در زندگی دست یابد
کتاب دیدی نو به جهان بر پایۀ مفاهیم خودباوری، شکرگزاری و استفاده از قدرت ذهن نوشته شده است. فاطمه مرادی نوید باور دارد که انسان میتواند با تمرکز بر تواناییهای درونی، افکار مثبت و پرهیز از افکار منفی، هر آنچه را که میخواهد در زندگی محقق کند. بخشهایی از کتاب به ارائۀ تمرینها و روشهایی برای پرورش ذهن و روح اختصاص دارد. کتاب دیدی نو به جهان در واقع راهنمایی عملی برای رسیدن به اهداف شخصی و دستیابی به آرامش ذهنی ارائه میدهد.
فصلهای کتاب دیدی به نو جهان عبارتاند از: استفاده از جملات مثبت، خوراک روزانۀ روح و روان، مغناطیس افکار، زندگی بازتابی از افکار غالب توست، انتظار خود را از دیگران به حداقل برسانید، انتظار و قضاوت را متوقف کنید.
خواندن کتاب دیدی نو به جهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به افرادی که به دنبال تغییر نگرش، تقویت اعتمادبهنفس و یافتن راههایی برای بهبود کیفیت زندگی هستند، پیشنهاد میکنیم.