دانلود و خرید کتاب اگر می توانید حرف بزنید پس می توانید بنویسید ژول سالزمن ترجمه فرنوش جزینی
تصویر جلد کتاب اگر می توانید حرف بزنید پس می توانید بنویسید

کتاب اگر می توانید حرف بزنید پس می توانید بنویسید

نویسنده:ژول سالزمن
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اگر می توانید حرف بزنید پس می توانید بنویسید

کتاب اگر می‌توانید حرف بزنید پس می‌توانید بنویسید نوشتۀ ژول سالزمن با ترجمۀ فرنوش جزینی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است.

درباره کتاب اگر می توانید حرف بزنید پس می توانید بنویسید

موضوع کتاب اگر می‌توانید حرف بزنید پس می‌توانید بنویسید آموزش نویسندگی است. این کتاب که به نوعی خودآموز نویسندگی است با زبانی روان همراه با دروس عملی کارآمد می‌تواند برای کسانی که در نویسندگی ابتدای راه هستند راه‌گشا باشد. ژول سالزمن، نویسندۀ کتاب تجربۀ چندین سال نوشتنش را منتقل کرده و دیدگاه‌های حرفه‌ای در این حیطه را از وودی آلن تا دیگر نویسندگان در اختیار مخاطب گذاشته است. خواننده با این کتاب می‌آموزد که روی کاغذ حرف بزندو آنچه قصد گفتنش را دارد کشف کند؛ به ذهن خود نظم دهد و از پراکندگی دوری کند؛ همان‌چیزی را بنویسد که درباره‌اش حرف می‌زند و کلام خاص خود را بیاید. آموزه‌های قدم‌به‌قدم کتاب کمک می‌کند که مخاطب بر ترس از نوشتن که بیشتر مواقع مانع اصلی است غلبه کند.

خواندن کتاب اگر می توانید حرف بزنید پس می توانید بنویسید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به همۀ کسانی که در نویسندگی مبتدی هستند و به دنبال خودآموزی برای غلبه بر موانع نوشتن می‌گردند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اگر می توانید حرف بزنید پس می توانید بنویسید

«هیچ گاه از یادم نمی‌رود، اولین روزهایی که تازه نوشتن را شروع کرده بود، بسیار جسور بودم و تمام دنیا در صفحۀ کاغذ مقابل رویم خلاصه می‌شد و آن را با سرعت و هیجان، با کلمات حاصل از هرآنچه در مغزم می‌گذشت، براحتی پر می‌کردم. حالت باشکوهی بود. خیلی مهیج بود، اما مدت زیادی دوام نیاورد. بعد از اتمام دوران دانشکده و زندگی در شهر نیویورک، بسرعت به این باور رسیدم که در اینجا همه به نوعی نویسنده‌اند، نویسندگانی که رمان و نمایشنامه می‌نوشتند و بتدریج قدم به وادی بزرگ و باعظمتی می‌گذاشتند و یا در دیگر حیطه‌ها قلم می‌زدند.»