دانلود و خرید کتاب خاک بهشتی محمد امیر قربانی
تصویر جلد کتاب خاک بهشتی

کتاب خاک بهشتی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خاک بهشتی

کتاب «خاک بهشتی» نوشتۀ محمد امیر قربانی است و انتشارات فکرونه آن را منتشر کرده است. خاک بهشتی، داستانی کوتاه و حامل پیامی ارزشمند است؛ پیامی دربارهٔ دیدن مهر در لحظات معمولی زندگی و قدردانی.

درباره کتاب خاک بهشتی

کتاب خاک بهشتی اثری لطیف و تأثیرگذار است که به قلم یک نوجوان نوشته شده و با نگاهی ساده، صمیمی و درعین‌حال عمیق به مفهومی ارزشمند می‌پردازد: قدرشناسی. این کتاب، سفری است آرام و دلنشین به دنیای احساسات ناب انسانی، آن هم از زاویه دید یک نوجوان که در آستانهٔ درک معنای واقعی محبت و سپاس قرار گرفته است.

نویسنده، داستان خاک بهشتی را با فضایی صبحگاهی و آرام آغاز می‌کند؛ با تصویرسازی از نسیم، صدای پرنده‌ها و آفتاب گرم و نورانی که همگی نشانه‌هایی از آرامش و روشنی درونی هستند. این آغاز شاعرانه، ذهن خواننده را برای ورود به دنیای شخصیت اصلی آماده می‌کند؛ نوجوانی که در روز مادر، در دلش شوقی بی‌قرار دارد تا عشقش را به مادرش ابراز کند.

آنچه کتاب خاک بهشتی را خاص و متفاوت می‌کند، یک اتفاق ساده در کلاس درس است: معلم از بچه‌ها می‌خواهد خاکی با خود بیاورند، خاکی از جنس بهشت. این جمله، آغازگر تأملی عمیق در ذهن شخصیت اصلی می‌شود. از اینجا به بعد، ما با نویسنده همراه می‌شویم در سفری نمادین و احساسی برای یافتن آن خاک بهشتی. زبان نویسنده، به دلیل سن کم او، ساده است. همین سادگی، کتاب را صادقانه و بی‌پیرایه کرده است؛ طوری که خواننده نیز به‌مرور، حس هم‌ذات‌پنداری با راوی پیدا می‌کند و ممکن است خودش هم به این فکر بیفتد که خاک بهشتی در زندگی او کجاست و در دستان چه کسی قرار دارد.

خواندن کتاب خاک بهشتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب خاک بهشتی

«امروز هوا آرام بود و نسیمی ملایم از پنجره باز آنان صبحگاهی دید. صدای پرنده‌ها در باغچۀ کوچک خانه پیچیده بود و آفتاب طلایی صبحگاهی مانند نوری الهی بر زمین می‌تابید. دلم پر بود از شور و شوقی که نمی‌توانستم کنترلش کنم. امروز روز مادر بود؛ روزی که به طور ویژه باید از او تشکر می‌کردم از مادری که همه زندگی من بود. مادرم مثل خورشیدی بود که گرمایش زندگی را به اطرافیانش هدیه می‌داد. همیشه مهربان صبور و پر از عشق به یاد روزی افتادم که معلم در کلاس از ما خواست فردا خاکی با خودمان بیاوریم؛ اما نه هر خاکی؛ خاکی که از جنس بهشت باشد.»