کتاب ستاره ها چشمک نمی زنند!
معرفی کتاب ستاره ها چشمک نمی زنند!
کتاب «ستاره ها چشمک نمی زنند!» نوشتۀ کوثر عابدینی است و خانه داستان چوک آن را منتشر کرده است. این کتاب شامل داستان، ناداستان و جستار میشود.
درباره کتاب ستاره ها چشمک نمی زنند!
کتاب ستارهها چشمک نمیزنند مجموعهای از داستان، ناداستان و جستار است که کوثر عابدینی در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، به عنوان نخستین اثر خود منتشر کرده است. این کتاب بازتابی از تجربههای ۳ دهه زندگی نویسنده و دیدگاههایی است که او در این دوران شکل داده است.
کتاب ستارهها چشمک نمیزنند شامل موضوعاتی است که نویسنده با آنها درگیر بوده و باورهایی که در طول زمان به آنها دستیافته است. درعینحال، نویسنده با صراحت اذعان دارد که باورها و آموختههای او ممکن است در آینده دستخوش تغییر شوند، تغییری که به اعتقاد او، بخشی از مسیر رشد و تکامل انسان است. این کتاب ترکیبی از داستان، روایتهای واقعی (ناداستان) و جستارهایی با تأملات شخصی است که جنبههای مختلف فکری و احساسی نویسنده را به تصویر میکشد. کوثر عابدینی این کتاب را به اولین فرزند خود تشبیه کرده است؛ اثری که با آزمون و خطاهای بسیار خلق شده و بهرغم کاستیها، برای او جایگاهی ویژه دارد. این مقایسه، حس صمیمیت و تعلق نویسنده به اثرش را بهخوبی منتقل میکند.
ستارهها چشمک نمیزنند نه فقط روایتی از تجربیات شخصی، بلکه دعوتی به تأمل در تغییر، رشد، و پذیرش مسیر زندگی است. نویسنده در این اثر به شکلی صمیمی و ملموس، مفاهیمی چون آموختن، باورداشتن، و تحول سازنده را بازگو میکند.
خواندن کتاب ستاره ها چشمک نمی زنند! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به نوجوانان و علاقهمندان به خواندن آثار شخصی و تأملبرانگیز که همزمان داستان و تجربههای زیسته را در بر میگیرند، یشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ستاره ها چشمک نمی زنند!
«داستانی که در ذهن من بود با شخصیتهای انسان جور درنمیآمد. در واقع با آدمهای این زمان. باید میرفتم به پنجاه سال پیش که بر آن هم ایراد وارد بود. نبود؟ تازه اصلاً مگر پنجاه سالِ پیشی وجود داشت؟ چه کسی به یاد دارد؟ شما یادتان میآید؟ بنابراین رفتم سراغ شخصیتهای حیوان. البته خیالتان راحت، خبري از مزرعه و خوك و خر و سگ نیست. خلاقیت به خرج دادم و از مرغ و خروسها استفاده کردم! مرغ و خروسها حاضرید؟»