دانلود و خرید کتاب چی صدا کنم تو رو؟ امین یوسفی

کتاب چی صدا کنم تو رو؟

انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چی صدا کنم تو رو؟

کتاب چی صدا کنم تو رو؟ نوشتهٔ امین یوسفی و الهام صالح است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب چی صدا کنم تو رو؟

همیشه‌ی یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های پدر و مادرهایی که در آستانه‌ٔ به دنیا آمدن فرزند خود هستند، انتخاب نام مناسب اوست. در  کتاب چی صدا کنم تو رو؟ بر خلاف کتاب‌های دیگر که تنها یک لیست بلندبالا و بدون اولویت از اسم‌های مختلف را جمع‌آوری کرده‌اند، امین یوسفی و الهام صالح در یک راهنمایی گام به گام ۱۶مرحله‌ای، تمامی جوانب مهم انتخاب اسم را با شما مرور کرده‌اند تا در پایان بتوانید با اطمینان کامل به اسم مورد نظر خود برسید. همچنین در هر مرحله جدولی از اسم‌های انتخاب شده طبق معیارهای کتاب به شما ارائه می‌شود تا نیازی به جست‌وجو در میان هزاران اسم مختلف نباشید.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب چی صدا کنم تو رو؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند راهنمایی برای نام‌گذاری فرزند خود داشته باشند، پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است