کتاب هنر شنا در خشکی
معرفی کتاب هنر شنا در خشکی
کتاب هنر شنا در خشکی نوشتهٔ حمید بیرام زاده است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است.
درباره کتاب هنر شنا در خشکی
کتاب هنر شنا در خشکی دربارهٔ راهکارهای خلاقانهٔ افزایش فروش است. گفته شده است که این کتاب به شما کمک میکند در دنیای فروش و جذب مشتری، به یک استاد تبدیل شوید و مشتریان را به خودتان وفادار کنید. این اثر نهتنها شما را به دنیای پیچیده و پر رمزوراز فروش میبرد؛ بلکه در هر صفحهاش با داستانهای آموزنده و هیجانانگیزی شما را شگفتزده میکند. عنوان برخی از بخشهای اثر حاضر عبارت است از «سه گام ساده بهسوی فروش موفق: از همین حالا شروع کنید!»، «کشف قدرت ذهنی پول: با روانشناسی پول به ثروت برسیم!»، «پنیر یا طلا؟ کدام یک راه بهسوی ثروت است؟»، «قدرت نامونشان تجاری: داستانی از موفقیت و اشتباه» و «مدیریت اعتراض به قیمت: از شورش مشتریها تا صلح نهایی!». همراه شوید با کتابی به قلم حمید بیرام زاده.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب هنر شنا در خشکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب فروش خلاقانه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هنر شنا در خشکی
«زبان بدن در فروش: وقتی که بدن حرف میزند!
به نظر شما چند درصد از ارتباطات ما انسانها مربوط به صحبت و کلام است؟ اگر فکر میکنید بیشترش مربوط به حرف زدن است، باید بگویم که اشتباه میکنید! طبق تحقیقات، فقط ۷ درصد ارتباطات موثر ما به کلام و گفتار مربوط میشود. بله، فقط ۷ درصد! و ۹۳ درصد باقی مانده، مربوط به بخش جذاب ماجراست: حرکات و ژستهای بدن، تغییر حالات صورت، تن صدا، حرکات چشم و نوع نگاه
زبان بدن نقش مهمی در برقراری ارتباط موفق دارد، مخصوصاً وقتی که میخواهید چیزی بفروشید. حالا بیایید با چند نکته ساده، زبان بدن خود را در فروش کمی بهبود ببخشیم.
دست بدهید، مثل یک قهرمان
دست دادن، صمیمیت و اعتماد ایجاد میکند. پس دست بدهید، اما نه مثل یک ربات! دست بدهید مثل کسی که واقعاً دوست دارد دست بدهد.
چشمانت را قایم نکن
ارتباط چشمی یا آی کانتکت داشته باشید. نگاه خود را مخفی نکنید و با مشتری ارتباط چشمی منظم برقرار کنید، البته طوری که وی معذب نشود و فکر نکند دارید او را هیپنوتیزم میکنید!
لبخند بزنید، حتی اگر دنداندرد دارید
خندهرو باشید تا هم انرژی شما بالا باشد و هم مشتری از شما انرژی بگیرد. لبخند زدن، مشتری را به سمت شما سوق میدهد. لبخند زدن میتواند معجزه کند!
دستها را از جیب درآورید
سینهها و بازوها را نبندید؛ دستهای خود را پنهان نکنید. دستهایتان باید آزاد باشند تا بتوانید از آنها برای تاکید بیشتر استفاده کنید. یادتان باشد، دستهایتان دوستان شما هستند!
مثل یک بازیگر حرفهای حرکت کنید
به طور منظم حرکات خود را تغییر دهید؛ یکنواخت صحبت نکنید. گاهی حرکات دست و گاهی ایستادن و نشستن، مختصراً هم موقع صحبت به سمت جلو خم شوید. اما مراقب باشید که طوری خم نشوید که بیفتید!
این چند نکته ساده را تمرین و اجرا کنید و ببینید که زبان بدن چقدر میتواند در فروش موثر باشد. زبان بدن یک علم به وسعت دریاست. پس اگر میخواهید یک فروشنده حرفهای شوید، حتماً یک کتاب در خصوص زبان بدن در فروش نیز بخوانید. و به یاد داشته باشید، زبان بدن فقط حرف نمیزند، بلکه فریاد میزند!»