دانلود و خرید کتاب حلزون خرگوشی عباس قدیر‌محسنی
تصویر جلد کتاب حلزون خرگوشی

کتاب حلزون خرگوشی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب حلزون خرگوشی

کتاب حلزون خرگوشی نوشتۀ عباس قدیر‌محسنی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است. این کتاب در گروه کتاب‌های شکوفه وابسته به نشر امیرکبیر قرار دارد و مناسب برای کودکان ردۀ سنی ب طراحی و نوشته شده است.

درباره کتاب حلزون خرگوشی

کتاب حلزون خرگوشی، یک داستان تخیلی کودکانه از زبان حیوانات است. برای کودکان، قصه‌هایی شنیدنی و جالب با مضامین مختلف هستند که با کمک آن‌ها بتوان مفاهیم مهمی را به آن‌ها آموزش داد. داستان‌ها به کودکان کمک می‌کنند که انعطاف‌پذیر شوند تا به‌خوبی با هر چیزی که زندگی ارائه می‌دهد کنار بیایند و بفهمند چه چیزی درست و چه چیزی اشتباه است. درواقع، داستان‌ها یک‌رشته مفاهیم اعتقادی مبتنی بر ارزش از جمله مفاهیم خوب و بد را به کودک منتقل می‌کنند.

موضوع کتاب حلزون خرگوشی دربارۀ خودشناسی است. وقتی بابای کسی گوریل باشد بچه‌اش هم بچه‌گوریل می‌شود. وقتی بابای کسی کانگورو باشد خودش هم بچه‌کانگورو است. پس وقتی بابای کسی حلزون باشد طبیعی است که بچه‌اش هم بچه‌حلزون باشد. اما مشکل اینجاست که حلزون کوچولوی داستان دلش نمی‌خواهد بابایش حلزون باشد. او می‌خواهد بابایش خرگوش باشد تا خودش هم بچه‌خرگوش باشد و مثل خرگوش با سرعت بدود. مامان و بابای حلزون می‌گویند که امکان ندارد پدر حلزون یک خرگوش باشد؛ ولی حلزون به حرف هیچ‌کس گوش نمی‌دهد تا اینکه پدربزرگ حلزون برایش توضیح می‌دهد که اگر داخل صدفش برود و چرخ بخورد، می‌تواند از خرگوش هم تندتر بدود.

خواندن کتاب حلزون خرگوشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به کودکان دوستدار کتاب‌های داستان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره عباس قدیرمحسنی

عباس قدیر محسنی، نویسنده و طنزپرداز، ‌ ۱۶ بهمن ۱۳۵۱ در شهر تهران متولد شد. او کار نوشتن را در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد. قدیر محسنی در روزنامه‌ها و مجلاتی مثل کیهان بچه‌ها، سلام بچه‌ها، پوپک و بچه‌ها گل‌آقا به‌عنوان داستان‌نویس فعالیت می‌کرد. بیشتر کارها و فعالیت‌های عباس قدیر محسنی در حوزۀ ادبیات کودک و نوجوان است و کتاب‌های متعدد فانتزی برای کودکان و واقع‌گرایانه برای نوجوان دارد. از میان آثار او می‌توان به «پسری که گم شد»، «من یک جادوگر هستم»، «مستان پرندۀ کوچک»، «قصه‌های غولی»، «مجموعه قصه‌های عهدبوق»، «توی شکم این گرگ چه خبر است»، «سرزمین دزدهای یک‌چشم»، «زمین روی دوش بابای من بود»، «یک آدم، یک دماغ»، «یادداشت‌های یک بچه نخستین باهوش نه خیلی‌خیلی باهوش» و «مجموعه قصه‌های جیگیل خان» اشاره کرد.

بخشی از کتاب حلزون خرگوشی

«چون بابا بچه‌قورباغه یک قورباغه است. بابای بچه‌خرگوش هم یک خرگوش است؛ چون بابای بچه‌حلزون یک حلزون است.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است