کتاب حرارت عشق
معرفی کتاب حرارت عشق
کتاب حرارت عشق نوشتهٔ هاجر مسجدی گماریان است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب حرارت عشق
کتاب حرارت عشق شامل ۲۳ صفحه شعر است که به موضوعات گوناگونی از جمله عشق، تنهایی، دلبستگی میپردازد. مضامین عاشقانه و احساسی از جمله عشق آتشین، جدایی، انتظار در اغلب اشعار این کتاب دیده میشود. هر ترانهای در این کتاب، داستانی مختصر اما جذاب از عشق و زیباییهای روابط انسانی را روایت میکند. این نوشتهها تنها لحظههای شاد و شیرین عاشقانه را به تصویر نمیکشند، بلکه چالشها و دردهای جدایی و دوری را نیز با صراحت و دلسوزی بیان میکنند. با کلماتی سرشار از احساس، شما را به دنیای خود دعوت میکنم تا در کنار هم، تجربیات عاشقانهام را احساس کنیم و لحظات خاص زندگی را دوباره زنده کنیم.
حرارت عشق کتابی است برای آنانی که در جستوجوی الهام و انگیزهای دوباره در زندگی عاشقانهشان هستند. هر ترانه میتواند یادآور زیباییهای عشق و اهمیت ارتباطات انسانی باشد. این کتاب میتواند منبعی الهامبخش برای شاعران و نویسندگان جوان باشد.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب حرارت عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر معاصر پیشنهاد میکنیم.