دانلود و خرید کتاب فیونا به مدرسه می رود گروه نوسندگان زاندروان ترجمه الهام رضوی
تصویر جلد کتاب فیونا به مدرسه می رود

کتاب فیونا به مدرسه می رود

انتشارات:نشر دُکسا
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب فیونا به مدرسه می رود

کتاب الکترونیکی فیونا به مدرسه می‌رود نوشتۀ گروه نویسندگان زاندروان با ترجمۀ الهام رضوی در انتشارات دُکسا چاپ شده است. این کتاب دربارۀ نخستین روز مدرسهٔ فیونا، کرگدن کوچک باغ‌وحش سینسیناتی، است که همراه با دوستانش در مدرسهٔ باغ‌وحش شرکت می‌کند و با یادگیری و دوستی‌های جدید آشنا می‌شود.

درباره کتاب فیونا به مدرسه می‌رود

کتاب فیونا به مدرسه می‌رود (Fiona Goes to School) در سال ۲۰۲۲ توسط انتشارات زاندروان منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعهٔ «من می‌توانم بخوانم!» (I Can Read!) در سطح ۱ است که برای کودکان نوآموز طراحی شده است. در این داستان، فیونا و چند تن از دوستان حیوانش برای اولین بار در مدرسهٔ باغ‌وحش شرکت می‌کنند و می‌آموزند که یادگیری می‌تواند سرگرم‌کننده باشد. این کتاب با تصاویر رنگارنگ و جذاب، مفاهیمی مانند اهمیت یادگیری، دوستی و همکاری را به کودکان آموزش می‌دهد. داستان به گونه‌ای طراحی شده است که کودکان را تشویق به یادگیری و کشف دنیای اطرافشان می‌کند.

کتاب فیونا به مدرسه می‌رود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعۀ این کتاب برای کودکان گروه سنی ب که در حال یادگیری مهارت‌های اولیهٔ خواندن هستند، مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال کتاب‌هایی با مضامین آموزشی و تشویقی برای کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره‌مند شوند.