کتاب فیونا به داد بقیه می رسد
معرفی کتاب فیونا به داد بقیه می رسد
کتاب الکترونیکی فیونا به داد بقیه میرسد نوشتۀ گروه نویسندگان زاندروان با ترجمۀ الهام رضوی در انتشارات دُکسا چاپ شده است. این کتاب دربارۀ ماجرای فیونا، کرگدن کوچک باغوحش سینسیناتی، است که به همراه دوستانش تلاش میکند تا پنگوئن آبی کوچکی به نام منگو را که روی یک لبه گیر افتاده، نجات دهد. این داستان با تمرکز بر همکاری و دوستی، برای کودکان گروه سنی ب طراحی شده است.
درباره کتاب فیونا به داد بقیه میرسد
کتاب فیونا به داد بقیه میرسد (Fiona Saves the Day) یکی از عناوین مجموعهٔ «من میتوانم بخوانم!» (I Can Read! Level 1) است که برای کودکان نوآموز طراحی شده است. در این داستان، فیونا و دوستانش در باغوحش با مشکلی مواجه میشوند: منگو، پنگوئن آبی کوچک، روی یک لبه گیر افتاده است. فیونا با شجاعت و همکاری دوستانش تلاش میکند تا منگو را نجات دهد. این داستان با جملات ساده و تصاویر جذاب، به کودکان کمک میکند تا مهارتهای خواندن خود را تقویت کنند.
کتاب فیونا به داد بقیه میرسد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعۀ این کتاب برای کودکان گروه سنی ب که در حال یادگیری خواندن هستند، مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال کتابهایی با مضامین همکاری و دوستی برای آموزش به کودکان هستند، میتوانند از این کتاب بهرهمند شوند.