کتاب شاخص های سیاست گذاری مسکن
معرفی کتاب شاخص های سیاست گذاری مسکن
کتاب شاخص های سیاست گذاری مسکن نوشتهٔ ایمان عابدی و محمد سلیمانی است. انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب شاخص های سیاست گذاری مسکن
کتاب شاخص های سیاست گذاری مسکن از مجموعه کتابهای مبانی مدیریت عمومی راتلج، تحتنظر اساتیدی چون استیون پی. آزبرن، آون هیوز و والتر کیکِرت منتشر شده است. وجه تمایز این کتاب، علاوهبر اینکه به بخش عمومی پرداخته است، بنای آن بر پژوهشهای معتبر و بهروز و همچنین ارائه تلخیص مناسبی از ادبیات رایج مدیریت راهبردی در بخش خصوصی و عمومی است. خوانندگان این کتاب علاوه بر یادگیری روش تحقیق فرانگر، نظریات اصلی مدیریت راهبردی را به همراه ابزارهای رایج آن فرامیگیرند.
خواندن کتاب شاخص های سیاست گذاری مسکن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران اقتصاد پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شاخص های سیاست گذاری مسکن
«اگر در سازمانها و نهادهای دولتی که قدمتی بهاندازه حکومتها دارند مشغول بهکار شده باشید، ضعف تدوین و پیادهسازی راهبردها (اگر بهمعنای واقعی وجود داشته باشند) را درک کردهاید؛ شاید هم بیتفاوت و بیتأمل از کنار آن گذشتهاید؛ اما آنچه در کشور ما از برنامهریزی و مدیریت راهبردی در حال پیاده¬سازی است معطوف به سازمانهای خصوصی و یا گرتهبرداری ناشیانهای از آن است. در آستانه سده ۱۴۰۰ شمسی و افقهای ملی از قبیل چشمانداز ۱۴۰۴، الگوی اسلامی ــ ایرانی پیشرفت، بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب و برنامه¬های توسعه همه گویای ضرورت حکمرانی راهبردی در عرصه اقدام و عمل است که عمدتاً در گرو دولتها و کارگزاران مؤمن، دانا و توانمند است؛ چراکه دولتها قلب سیستم حکمرانی عمومی هستند.»