معرفی و دانلود کتاب مجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان

انتشارات تیک
categoryدسته‌بندی:
دبستان

معرفی کتاب مجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان

کتاب الکترونیکی «مجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان» نوشتهٔ الهام بقالیان در انتشارات تیک چاپ شده است.

درباره کتاب مجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان

کتاب مجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان شامل تمرینات طبقه‌بندی‌شده بر اساس فصل‌های کتاب درسی ریاضی سال اول دبستان است. این کاربرگ‌ها با هدف تثبیت آموخته‌های دانش‌آموزان طراحی و براساس روش‌های مختلف یادگیری تدوین شده‌اند. در ۲۵ فصل این کتاب، تمرین‌هایی برای تقویت مهارت‌های ریاضی کودکان ارائه شده که قابل استفاده در منزل و کلاس درس است. نویسنده باتکیه‌بر تمرین‌های مکرر و استفاده از اصول آموزشی سعی دارد تا مفاهیم ریاضی را به شیوه‌ای جذاب برای دانش‌آموزان جا بیندازد.

کتاب مجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به والدین، معلمان ابتدایی و دانش‌آموزان کلاس اول دبستان که در جست‌وجوی تمرینات بیشتری برای تقویت و تثبیت آموخته‌های ریاضی خود هستند، پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه کاربرگ های طبقه بندی شده ریاضی اول دبستان

۱۴۰۵/۰۲/۲۶

وقتی نمیشه چاپ کرد به درد نمیخوره

کتاب دیکته و روان خوانی نویانتصویر جلد کتاب کتاب دیکته و روان خوانی نویان
زهره ندیمی
علوم تجربی اول دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب علوم تجربی اول دبستان(راهنمای والدین)
ماهرخ محبتی
فارسی اول دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب فارسی اول دبستان(راهنمای والدین)
مهدخت صفاری
دروس طلایی بتا سوم دبستانتصویر جلد کتاب دروس طلایی بتا سوم دبستان
گروه برنامه ریزی و تالیف کاگو
تابستانه پیش دبستانی؛ آمادگی برای ورود به پایه اول دبستانتصویر جلد کتاب تابستانه پیش دبستانی؛ آمادگی برای ورود به پایه اول دبستان
مهناز رضا سلطانی
ماجراهای من و درسام، جامع سوم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، جامع سوم دبستان
مهرداد مصطفایی
هوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستانتصویر جلد کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستان
سیدعلی موسوی
زیبانویسی فارسی پنجم دبستانتصویر جلد کتاب زیبانویسی فارسی پنجم دبستان
حسن فتحی
علوم تجربی اول دبستان به زبان شعرتصویر جلد کتاب علوم تجربی اول دبستان به زبان شعر
مهنوش وحدتی
هوش برتر؛ فعالیت هایی برای پرورش هوش هیجانی (EQ) ویژه ۶ - ۳ سالتصویر جلد کتاب هوش برتر؛ فعالیت هایی برای پرورش هوش هیجانی (EQ) ویژه  ۶ - ۳ سال
پریسا جعفری
ماجراهای من و درسام، ریاضی اول دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، ریاضی اول دبستان
سحر قنواتی
ماجراهای من و درسام؛ ریاضی ششم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام؛ ریاضی ششم دبستان
محمدرضا فاتحی‌نسب
بدن انسانتصویر جلد کتاب بدن انسان
خاویر لورنته پوکادس
انگیزش تحصیلیتصویر جلد کتاب انگیزش تحصیلی
عصمت نجاتی گرایی
علوم پیش دبستانی؛ مهارت های کاوشتصویر جلد کتاب علوم پیش دبستانی؛ مهارت های کاوش
فریده اسدی
امام باقر (ع)؛ مجموعه‌ چهارده معصوم (ع)تصویر جلد کتاب امام باقر (ع)؛ مجموعه‌ چهارده معصوم (ع)
مهدی پیشوایی
الف ابتدایی، ی یادگیری در کلاس درس دبستانتصویر جلد کتاب الف ابتدایی، ی یادگیری در کلاس درس دبستان
مهدیه صادق‌زاده
تست های هوش گفتاری (جلد چهارم)تصویر جلد کتاب تست های هوش گفتاری (جلد چهارم)
داریوش صادقی
درک متن ۳، سوم دبستانتصویر جلد کتاب درک متن ۳، سوم دبستان