کتاب چگونه پیر نشویم
معرفی کتاب چگونه پیر نشویم
کتاب چگونه پیر نشویم نوشتهٔ مایکل گرگر و ترجمهٔ ابراهیم قاسمی مرزبال است. انتشارات آنان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی رویکرد علمی برای سالمتر ماندن با افزایش سن (با معرفی هشت اصل ضد پیری دکتر گرگر برای طول عمر و نشاط) است.
درباره کتاب چگونه پیر نشویم
نویسنده کتاب چگونه پیر نشویم علم پیری و بیماریهای مزمن را تجزیه و تحلیل میکند و توضیح میدهد که چگونه میتوان از بیماریهای شایع در طول زندگی جلوگیری کرد. پزشکان مدتهاست پیری را به عنوان یک بیماری تلقی کردهاند، اما پیرترشدن به معنای بیمارتر شدن نیست. یازده مسیر برای پیری در سلولهای بدن ما وجود دارد و ما میتوانیم هر کدام از آنها را متوقف کنیم. سلولهای پیر که باعث التهاب میشوند و با بسیاری از بیماریهای مرتبط با سن مرتبط هستند، ممکن است تا حدی با غذاهای سرشار از کوئرستین مانند پیاز، سیب و کلم پیچ برطرف شوند و ما میتوانیم بدون هزینه گزاف با اثرات پیری مبارزه کنیم. چرا باید برای کرم های صورت حاوی ویتامین C و نیکوتین آمید پول هنگفتی خرج کنید، در حالی که میتوانید خودتان آنها را تا ۲۰۰۰ برابر ارزانتر تهیه کنید؟ با الهام از الگوهای رژیم غذایی و سبک زندگی افراد صدساله و ساکنان منطقهٔ آبی که در آنها مردم عمر طولانیتری دارند، دکتر گرگر روشهای ساده، قابل دسترس و مبتنی بر شواهد را برای حفظ عملکردهای بدن که باعث جوانی جسمی و ذهنی شما میشوند، ارائه میکند. کتاب چگونه پیر نشویم سرشار از مقالات تخصصی و نکات قابل اجرا و استراتژیهای عملی برای دستیابی به طول عمر را ارائه میدهد. در این کتاب تحقیقات فراوانی دربارهٔ جنبههای مختلف پیری و طول عمر بررسی شده است؛ بیش از ۱۳۰۰۰ مقاله و استناد.
خواندن کتاب چگونه پیر نشویم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران سلامت پیشنهاد میکنیم.