معرفی و دانلود کتاب اردو در سیاره زمین + خلاصه رایگان

صنم انصاری قدیم
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب اردو در سیاره زمین

دلم برای بوی پرتقال لک زده بود، پس به زمین برگشتم.

زندگی کردن در این دنیا شبیه شنا کردن هست، هرکسی که وارد آب میشود میتواند در آن تفریح کند اما برخی شناگرهای ماهری میشوند و برخی تا آخر در همان عمق یک متری راه میروند.

برای اینکه بتوانید شناگر ماهری بشوید باید خودتان را در اب رها کنید و بر نیروهای مقاوم و ترسی که در خودتان دارید غلبه کنید، این یک پارادوکس عجیب است که هر کس تلاش کرد بر روی آب شناور بماند آنرا تجربه کرده است.

شما میدانید که اگر خود را رها کنید روی آب میمانید اما ترسهایی هستند که نمیگذارند و این یک کشمکش عجیب است.

محققان دریافته اند ۹۹ درصد زندگی روزانه شما را افکار ناخودآگاه شما کنترل میکنند که سرشار از ترسها و باورهای بی پایه اساس هستند که شما و توانایی هایتان را محدود میکنند.

در این کتاب یاد میگیریم تا بتوانیم خودمان را نظاره کنیم، به باورها بی اساس و محدود کننده خود پی ببریم و درونمان را بنگریم و آن را از نو بنا کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اردو در سیاره زمین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اردو در سیاره زمین
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی