کتاب رازهای آداب معاشرت
معرفی کتاب رازهای آداب معاشرت
کتاب رازهای آداب معاشرت نوشتهٔ مونیکا آنا با ترجمهٔ شیما آذرکمان را انتشارات مانیان منتشر کرده است. این کتاب به معرفی مجموعهای از رفتارها و ضوابطی میپردازد که رعایتشان به ارتقای مهارتهای ارتباطی افراد بهویژه بانوان کمک شایانی میکند.
درباره کتاب رازهای آداب معاشرت
آداب معاشرت مجموعهای از ضوابط و قواعد است که دانستن و عمل کردن به آنها در مقبولیت فرد نقش شایانی ایفا میکند و جایگاه او را در روابط اجتماعی ارتقا میدهد. کتاب حاضر مجموعهای است از ۲۰ نکته که رعایت آنها بهخصوص از سوی بانوان موجب افزایش اعتمادبهنفس و محبوبیت و اعتبار آنان در محافل اجتماعی است.
خواندن کتاب رازهای آداب معاشرت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مباحث توسعهٔ فردی و آنها که به دنبال بهبود مهارتهای اجتماعیشان هستند، از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب رازهای آداب معاشرت
«رفتار مناسب ظاهرسازی نیست
مهم است به این نکته توجه داشته باشید که آداب معاشرت این نیست که نمایشی به راه بیندازید تا دیگران را با ظاهر و نمایی ساختگی و تظاهر به چیزی که نیستید فریب دهید این کار شامل داشتن رفتاری محترمانه و صادقانه و توجه واقعی به دیگران است.
به گفته امیلی پست: «زنی با صدایی رسا از رفتارهای صحیح اجتماعی نزاکت چیزی از درون منعکس میکند؛ حس ذاتی توجه به دیگران و احترام به خود نزاکت داشتن از درون شخصیت یک فرد رشد میکند. با همین میزان اهمیت آداب معاشرت زمانی به بهترین شکل رعایت میشود که درست از مراحل اولیه زندگی و در محیط اجتماعی اولیه خانههایمان ایجاد شود.
دنیای کوچکی است
شاید وقت آن باشد ضرب المثل دنیای کوچکی است را در نظر بگیرید. باید درک کنید اگر جایی هستید، هر جایی پس فرد دیگری هم که شما را میشناسد یا شاید وارد زندگیتان شود ممکن است آنجا باشد. من دوستان و آشنایانی را در کشورهای دیگر خیلی دور از خانه ملاقات کردهام. با آداب معاشرت خوب میتوانید هر جایی احساس راحتی کنید؛ زیرا میدانید بهعنوان یک بانوی مبادی آداب و بانزاکت دیده و شنیده میشوید.»