کتاب ابطال سند
معرفی کتاب ابطال سند
کتاب ابطال سند نوشتۀ عماد نمرودی در انتشارات معید مهر به چاپ رسیده است.
درباره کتاب ابطال سند
ابطال سند بهمعنای انتقال قانونی یک سند رسمی یا قرارداد از حالت معتبر و قابل اجرا به حالت نامعتبر و بیاعتبار است. اسنادی که در دفتر یا ادارات ثبت اسناد و املاک، توسط مأموران رسمی واجد صلاحیت و با رعایت قوانین و مقررات، تنظیم میشوند، اسناد رسمی محسوب میشوند که این قبیل اسناد، نسبت به سند عادی، از توان اجرایی و اثباتی بالاتری برخوردار هستند. دعوای ابطال سند نیز مرتبط با این دسته اسناد است. وقتی یک سند یا قرارداد بهطور قانونی ابطال شود، بهمعنای این است که آن سند یا قرارداد دیگر اعتباری ندارد؛ یعنی از لحاظ حقوقی بیاعتبار است. ابطال سند رسمی میتواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد؛ مانند اشتباهات فنی در تهیۀ سند، نقض قوانین حاکم بر آن سند، عدم صحت یا اعتبار معاملۀ درون سند، اجبار یا تقلب در امضای سند و غیره. در این شرایط، فرد شاکی که مدعی است میتواند اقدام به تنظیم دادخواست جهت باطل کردن سند رسمی نماید.
کتاب ابطال سند به بررسی انواع اسناد، شرایط و تشریفات قانونی ابطال آنها و تبعات حقوقی ناشی از ابطال سند پرداخته است. نویسنده کوشیده با ارائۀ تحلیلهای دقیق و مثالهای واقعی به خوانندگان کمک کند تا با اطمینان بیشتری در مسیر حقوقی خود گام بردارند و درک عمیقتری از ابطال اسناد رسمی پیدا کنند. برای این منظور، نمونههایی از آرا و نظرات مشورتی مرتبط با این موضوع را نیز به کتاب افزوده است.
خواندن کتاب ابطال سند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دانشجویان حقوق پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ابطال سند
«در دنیای پیچیده حقوقی امروز، اسناد و مدارک نقشی حیاتی در تثبیت و اثبات حقوق افراد ایفا میکنند. اما گاهی اوقات، به دلایل مختلفی ممکن است نیاز به ابطال یک سند رسمی پیش آید. این کتاب با هدف روشنگری در مورد فرآیند و پیچیدگیهای ابطال اسناد رسمی نگاشته شده است. ما در این اثر سعی کردایم تا با بررسی دقیق قوانین و مقررات، نکات کلیدی و موارد عملی را که در این راستا می تواند به مخاطبان کمک کند، ارائه دهیم.»