کتاب خودم و جهان
زندگینامه ویلیام فاکنر
معرفی کتاب خودم و جهان
کتاب خودم و جهان نوشتهٔ رابرت وین همبلین و ترجمهٔ الهام گرامی است. انتشارات مان کتاب این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب خودم و جهان
کتاب خودم و جهان لایۀ ظاهری هستی فاکنر ـ آن نویسندۀ مشهور، برندۀ نوبل ادبیات ـ را کنار میزند، به عمق میرود و چهرههای دیگری از او کشف میکند.: چهرههایی که گاه متناقض از کار درمیآیند. در این کتاب میخوانیم فاکنر برای ساختن جهان خیالی و غنیِ «یوکناپاتافا» از چهچیزهایی مایه گرفته است، رنجهای جسمانی و عاطفیاش چگونه در آثارش منعکس شدهاند، برای یافتن بهترین فرم روایت در داستانهایش چه ترفندهایی میزده، چگونه با درد افسردگی، دائمالخمری و بیپولی کنار میآمده، و دربارۀ هنر و ادبیات ـ که پناهگاه او در جهان بیرحم بودند ـ چه نظراتی داشته است. دوستداران ادبیات با خواندن این کتاب به وجد میآیند و توأمان غمگین میشوند؛ فاکنر، بهرغم جلالوجبروت سبکی داستانهایش، انسانی بوده با رنج و درد و ملالی که همۀ انسانها نصیب میبرند. او یکی بوده درست همچون ما و بسیار غنیتر از ما. این کتابْ زندگینامۀ نویسندهای است که نمیخواست زندگینامهاش را بنویسند.
خواندن کتاب خودم و جهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران زندگینامه پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خودم و جهان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | خودم و جهان |
| عنوان دیگر: | زندگینامه ویلیام فاکنر |