کتاب مفهوم فلسفه آموزش با رویکردی تطبیقی
معرفی کتاب مفهوم فلسفه آموزش با رویکردی تطبیقی
کتاب مفهوم فلسفه آموزش با رویکردی تطبیقی نوشتهٔ دیوید ای. دیل و رابرت اوان اورنستاین و بلانچت اولیوا و ترجمهٔ ایمان کیمی نژاد ملائی و افسانه نادری نژاد است. انتشارات ایماد این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مفهوم فلسفه آموزش با رویکردی تطبیقی
کتاب مفهوم فلسفه آموزش با رویکردی تطبیقی مجموعه مقالاتی است دربارهٔ فلسفهٔ آموزشی و نگاهی تعریفگرایانه از این قسم فلسفی که عمدتاً ریشه در ناکامی فلسفهٔ غربی دارد. چارچوب معرفتشناسی فلسفه که به ماهیت دانش و چگونگی شناخت ما از علم، بحث میکند، به چهار دیدگاه کلی برای فلسفهٔ آموزشی تقسیم میشود؛ که هر کدام از آنها به یکی و یا چندی از این چهار نوع فلسفه، مرتبط هستند. این چهار نوع فلسفهٔ آموزشی شامل خِرَد پایدار، اصالت جوهر، ترقی خواهی و نو سامانگرایی است. این جهانبینیهای فلسفهٔ آموزش، به طور چشمگیری بر این مهم تأکید دارد که در سر فصلهای آموزشی چه چیزی باید آموزش داده شود.
خواندن کتاب مفهوم فلسفه آموزش با رویکردی تطبیقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم آموزشی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مفهوم فلسفه آموزش با رویکردی تطبیقی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مفهوم فلسفه آموزش با رویکردی تطبیقی |
| عنوان انگلیسی: | Educational Philosophies Definitions and Comparison Chart |