معرفی و دانلود کتاب اخبار را پیگیری نکنید pdf + خلاصه رایگان

کتاب اخبار را پیگیری نکنید

راهنمایی برای یک زندگی شاد، آرام و خردمندانه‌تر

۳.۵(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب اخبار را پیگیری نکنید

کتاب اخبار را پیگیری نکنید نوشتهٔ رولف دوبلی و ترجمهٔ میلاد شیروانی است. انتشارات نبض دانش این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهنمایی برای یک زندگی شاد، آرام و خردمندانه‌تر.

درباره کتاب اخبار را پیگیری نکنید

عصر دیجیتال، باعث شده تا اخبار با سرعت و تنها با یک کلیک در دسترس ما قرار بگیرد. اگر شنیدن اخبار، قبلاً یک نوع سرگرمی بی‌ضرر بود، حالا سلاح کشتار جمعی ماست و طرز کارش هم آسیب‌زدن به سلامت روان ما؛ بنابراین این ما هستیم که باید خود را از سر راه این سلاح نابودگر کنار بکشیم. اخبار به‌راحتی توانایی تخریب زندگی و آرامش ما را دارد و می‌تواند کاری کند که غمگین، سرخورده و ناامید شویم. اعتیاد به اخبار، زندگی را بسیار سخت کرده است و از طرفی هم نمی‌توان و نباید آن را به‌طور کامل کنار گذاشت. می‌توان از این عادت مخرب رها شد. رولف دوبلی که نامش پیش از این با نوشتن کتاب «هنر شفاف‌اندیشیدن» بر سر زبان‌ها افتاده بود، حالا با کتاب اخبار را پیگیری نکنید، به کمکمان می‌شتابد. او راهکارهایی را در اختیار ما قرار می‌دهد که با عمل‌کردن به آن‌ها، آرامش خودمان بیشتر می‌شود و زندگیمان سالم‌تر.

خواندن کتاب اخبار را پیگیری نکنید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ کتاب‌های روان‌شناسی و علاقه‌مندان به آثار خودیاری و موفقیت پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اخبار را پیگیری نکنید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اخبار را پیگیری نکنید
حجم فایل کتاب:۲.۰۷ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۷۸۴۸۰۴۵
تعداد صفحه‌ها:۱۱۲ صفحه
قیمت کتاب:۳۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.