کتاب مسیری به سوی رهبری اصیل
معرفی کتاب مسیری به سوی رهبری اصیل
کتاب مسیری به سوی رهبری اصیل بهقلم مانفرد اف. ار. کتس د وریس با ترجمهٔ حامد صالح نیا و صفورا عباسی را انتشارات نمای علم منتشر کرده است. این کتاب به شرح راهکارهایی برای افزایش کارآمدی در مدیریت کسبوکار میپردازد.
درباره کتاب مسیری به سوی رهبری اصیل
چگونه میتوان کنترل زمان را به دست گرفت و برای استفادهٔ بهتر از آن برنامهریزی کرد و درنهایت به سازمانی پویا و ساختارمند دست یافت که کارمندان و مدیران در بالاترین سطح آمادگی خود هستند و برای افزایش کارآمدی خود میکوشند؟ این سؤالی است که نویسندهٔ کتاب پیش رو تلاش کرده تا در ۱۳ فصل به ارائهٔ پاسخ به آن بپردازد و در کنار تکنیکهای مدیریت زمان به سایر روشهای افزایش بهرهوری و کارایی عملکرد در محیط کار بپردازد.
خواندن کتاب مسیری به سوی رهبری اصیل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مباحث مدیریتی و کسبوکار از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب مسیری به سوی رهبری اصیل
«زمان تولد دوباره و اوروبورو
اروبوروس چیست؟ و چرا باید به این تصویر عجیب مار در حال خوردن دم خود در این مجموعه مقالات در مورد رهبری معتبر علاقهمند باشیم؟ در پاسخ به این پرسشها اجازه دهید با اتخاذ دیدگاه ریشهشناختی شروع کنیم؟ اصطلاح اوروبوروس" از واژه یونانی "اورا" به معنای "دم" و "بوروس" به معنای "خوردن" گرفته شده است. بنابراین به کسی که دم خود را میخورد اطلاق میشود تصویر سازی آن سابقه بسیار طولانی دارد. در واقع اولین ثبت این تصویر در قرن سیزدهم قبل از میلاد بر روی زیارتگاهی طلایی در مقبره توتعنخآمون پادشاه مصر ظاهر شد. از آن برای به تصویر کشیدن نحوه درک مصریان باستان از زمان استفاده میشد. از نظر آنها زمان به عنوان یک فرآیند خطی تلقی نمیشد. برعکس بهعنوان مجموعهای از چرخههای تکراری به تصویر کشیده شد که بیشتر بر اساس تصاویر طغیان رود نیل یا سفر خورشید است. بنابراین اوروبورو نمادی از چرخهٔ زندگی، مرگ و تولد دوباره شد. بهطور دقیقتر مصریان باستان قبلاً تشخیص داده بودند که چگونه طبیعت زندگی را از نابودی ایجاد میکند و ازآنجاییکه اوروبوروس نمادی بدون آغاز یا پایان بود بهمعنای گسست خطی نیز بود و درعوض بر چرخهای تمرکز داشت. جای تعجب نیست که حلقهٔ ٔنشان داده شده توسط ماروبورو به مفهوم زمان وابسته است. دایره نمادی از متناهی و نامتناهی است. درواقع نماد ریاضی کنونی برای بینهایت ممکن است از گونهای از نمایش کلاسیک اوروبورو مشتق شده باشد. تصاویر اوروبوروس به ما کمک میکند تا در نحوهٔ نگاه کردن به زندگی خود تجدیدنظر کنیم. ما را با چرخهای ابدی از تخریب و بازآفرینی روبهرو میکند یا همانطور که اسطورهشناس معروف، جوزف کمبل میگوید زندگی در زندگی زنده میماند. این حس نماد اوروبوروس است. مار دم خود را گاز میگیرد هر چیزی که زندگی میکند با مرگ چیز دیگری زندگی میکند.»