دانلود و خرید کتاب گنجاندن دیجیتالی افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم نناد گلامبیک ترجمه زهرا السادات شاه زیدی

معرفی کتاب گنجاندن دیجیتالی افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم

کتاب گنجاندن دیجیتالی افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم نوشتهٔ نناد گلامبیک، میردانا دوردویک و برننیسلاو بروچین و ترجمهٔ زهرا السادات شاه زیدی است. انتشارات نمای علم این کتاب در حوزهٔ پزشکی را منتشر کرده است.

درباره کتاب گنجاندن دیجیتالی افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم

کتاب گنجاندن دیجیتالی افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم نوشتهٔ نناد گلامبیک، میردانا دوردویک و برننیسلاو بروچین و از مجموعهٔ «اوتیسم و آسیب‌شناسی روانی کودک» است. نویسندگان این اثر را در ۱۱ فصل نگاشته‌اند و در آن از بخشی از مسائل افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم سخن گفته‌اند. عنوان فصل‌های اثر حاضر عبارت است از «مشارکت دیجیتال و شکاف دیجیتالی ناتوانی»، «طارحی مشارکتی»، «اوتیسم و محیط یادگیری دیجیتال»، «فعالیت‌های اوقات فراغت»، «زندگی اجتماعی»،‌ «زندگی روزانه»، «استخدام»،‌ «آموزش و مداخله به کمک فناوری»، «سلامتی»، «خطرات مربوط به استفاده از فناوری دیجیتال» و «دفاع از خود».

خواندن کتاب گنجاندن دیجیتالی افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزه‌های پزشکی و روان‌شناسی کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

علل تشکیل و انحلال جبهه ملی ایران
احمدعلی زارعشاهی
آموزش مهارت های اجتماعی به کودکان
مریم صف آرا
شهلای ایلم به زلف تو سوگند
فرشاد دارفرین
فرهنگ هلاکویی
رضا رحیمی
تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی
امیر میرزائی صلحی باروج
مجموعه نکات کاربردی برای نگارش پایان نامه و پروپوزال
روژان سواری جمالویی
بنا
مبارز جعفرلی
من سزاوار خداحافظی بهتری بودم (دوزبانه)
آخیرا
خاطرات اسدالله تجریشی