کتاب قفل و کلید (کتاب کار زوج درمانی)
معرفی کتاب قفل و کلید (کتاب کار زوج درمانی)
کتاب الکترونیکی «قفل و کلید (کتاب کار زوج درمانی)» نوشتهٔ مونیکا تراویس با ترجمهٔ مهدی عرب کلمری در نشر برگ و باد چاپ شده است. این کتاب راهنمایی عملی برای زوجها ارائه میدهد تا از طریق تمرینهای هدفمند و پرسشهای طراحیشده، ارتباط خود را بهبود بخشند، صمیمیت بیشتری ایجاد کنند و تعارضات را به شیوهای مؤثر حل کنند.
درباره کتاب قفل و کلید (کتاب کار زوج درمانی)
این کتاب برای زوجهایی طراحی شده است که به دنبال بهبود روابط خود و ایجاد پیوندی قویتر هستند. مونیکا تراویس در این اثر، رویکردی آگاهانه (Mindful) برای مدیریت روابط معرفی میکند. کتاب شامل دو بخش اصلی است:
۱. نه گام ساده برای حل تعارضها: نویسنده در این بخش، روشهایی کاربردی برای کاهش تنشها و حل مشکلات ارتباطی ارائه میدهد. این روشها بر مبنای خودآگاهی، همدلی و گفتوگوی سازنده شکل گرفتهاند.
۲. چهل و نه پرسش برای تقویت ارتباط و افزایش صمیمیت: این بخش شامل مجموعهای از سؤالات تعاملی است که به زوجها کمک میکند دیدگاههای یکدیگر را بهتر بشناسند و ارتباط عاطفی عمیقتری برقرار کنند.
کتاب قفل و کلید علاوه بر تأکید بر اهمیت درک متقابل و مدیریت تعارض، تمرینهایی برای تقویت مهارتهای ارتباطی ارائه میدهد. استفاده از این تمرینها، به زوجها کمک میکند تا رفتارهای ناکارآمد را شناسایی و تغییر دهند. نویسنده به جای راهکارهای پیچیده، راهحلهایی ساده اما مؤثر برای مشکلات رایج روابط پیشنهاد میدهد.
مونیکا تراویس نویسندهای با تخصص در زمینه روابط و درمان زوجها است. او در این اثر، با بهرهگیری از روانشناسی مثبت و مهارتهای ارتباطی، رویکردی جامع برای حل تعارضات و تقویت صمیمیت در روابط ارائه میدهد. اطلاعات گستردهای درباره دیگر آثار او در دسترس نیست، اما این کتاب بهعنوان یکی از راهنماهای عملی و ساده در حوزه زوجدرمانی شناخته میشود.
کتاب قفل و کلید (کتاب کار زوج درمانی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای زوجهایی که به دنبال بهبود روابط خود هستند، مشاوران و درمانگران خانواده و افرادی که میخواهند مهارتهای ارتباطی خود را ارتقا دهند، مناسب است.
بخشی از کتاب قفل و کلید (کتاب کار زوج درمانی)
«ارتباط بخش ضروری از هر کاری است که ما به عنوان انسان انجام می دهیم، چه به صورت شفاهی چیزی بگوییم، چه با بدن خود ارتباط برقرار کنیم و یا گاهی اوقات اصلاً چیزی نمی گوییم یا انجام نمی دهیم. این موضوع یکی از ستونهای کلیدی هر رابطهای را تشکیل میدهد که میتوانید به آن فکر کنید و به معنای واقعی کلمه چیزی است که دنیا را هر روز به هم میزند. بنابراین می توان ادعا کرد که ارتباط، حیاتی ترین جنبه در رابطه یک زوج است، زیرا بدون آن رابطه ای برای شروع نداشتید. بنابراین، اگر ارتباط بسیار مهم است، چرا همچنان یکی از رایج ترین مشکلات تکرار شونده در بین زوج ها در سراسر جهان محسوب میشود؟. خب، این سوال معمولاً به نحوه ارتباط ما، نحوه درک دیگران و گاهی اوقات اینکه ما اصلاً ارتباط برقرار نمیکنیم، مربوط می شود. هر فردی منحصر به فرد است و شاید مسائل را به گونه ای متفاوت تفسیر یا درک کند، اما افراد نیز تغییر می کنند و در نتیجه نحوه برقراری ارتباط را تغییر می دهند.»