کتاب عدالت در اندیشه و عمل دولت های جمهوری اسلامی ایران محمدحسن جباری + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب عدالت در اندیشه و عمل دولت های جمهوری اسلامی ایران

کتاب عدالت در اندیشه و عمل دولت های جمهوری اسلامی ایران

معرفی کتاب عدالت در اندیشه و عمل دولت های جمهوری اسلامی ایران

کتاب «عدالت در اندیشه و عمل دولت‌های جمهوری اسلامی ایران» نوشتهٔ محمدحسن جباری است و توسط انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است. این اثر به بررسی مفهوم عدالت در اندیشهٔ اسلامی و تطبیق آن با عملکرد دولت‌های جمهوری اسلامی می‌پردازد.

درباره کتاب عدالت در اندیشه و عمل دولت‌های جمهوری اسلامی ایران

کتاب عدالت در اندیشه و عمل دولت‌های جمهوری اسلامی ایران پژوهشی تحلیلی است که به بررسی مفهوم عدالت و چگونگی تحقق آن در ساختارها و سیاست‌های دولت‌های مختلف جمهوری اسلامی می‌پردازد. نویسنده در این اثر تلاش کرده است تا با تحلیل نظری و میدانی، رابطهٔ میان اندیشهٔ عدالت و عملکرد دولت‌ها را بررسی کند. کتاب با مرور مبانی فلسفی و اسلامی عدالت، چارچوبی نظری برای فهم عدالت در نظام جمهوری اسلامی ارائه می‌دهد و سپس به بررسی موارد عینی و نمونه‌های عملی در دوره‌های مختلف حکومت می‌پردازد. این تحلیل به خواننده کمک می‌کند تا نقاط قوت و ضعف سیاست‌های دولت‌ها در زمینهٔ عدالت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را بشناسد. مطالب کتاب برای پژوهشگران علوم سیاسی، حقوق، جامعه‌شناسی و همچنین فعالان اجتماعی که به دنبال درک دقیق‌تری از مفهوم عدالت در ایران معاصر هستند، منبعی معتبر محسوب می‌شود. متن کتاب علمی و مستند است و نویسنده با استناد به منابع متعدد، اعتبار پژوهش را افزایش داده است. در نهایت، کتاب عدالت در اندیشه و عمل دولت‌های جمهوری اسلامی ایران اثری است که به تبیین دقیق چالش‌ها و فرصت‌های تحقق عدالت در ساختار حکومتی ایران می‌پردازد و می‌تواند در مباحث نظری و عملی مرتبط با عدالت نقش مهمی ایفا کند.

کتاب عدالت در اندیشه و عمل دولت‌های جمهوری اسلامی ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای دانشجویان و پژوهشگران علوم سیاسی، مطالعات انقلاب اسلامی و علاقه‌مندان به بررسی سیاست‌گذاری عدالت‌محور در ایران مفید است. اگر می‌خواهید تحلیلی دقیق از مفهوم عدالت در گفتمان و عملکرد دولت‌های مختلف جمهوری اسلامی داشته باشید، این کتاب را از دست ندهید.

ارتباطات توسعه
صندوقچه خاطرات پسری تنها
مجتبی وحیدی پور
اسرار محرمانه یک نابغه
جابر کمالی
دایره المعارف ریاضیات (جلد دوم)
گروهی از اساتید ریاضی آلمان
طرح جامع تاریخ شفاهی حوزه های علمیه‌ (جلد اول)
احمد فلاح زاده
تاریخ شفاهی حوزه های علمیه (جلد دوم)
احمد فلاح زاده
هفت عامل تحکیم و تضعیف خانواده