کتاب خاطرات روزگار سرکشی
معرفی کتاب خاطرات روزگار سرکشی
کتاب خاطرات روزگار سرکشی نوشتهٔ یوسف نیک فام است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب از مجموعهٔ «تاریخ معاصر ایران» این انتشارات و حاوی گوشههایی از زندگانی «تقی مکینژاد»، یکی از اعضای گروه ۵۳ نفر و فعالان حزب تودهٔ ایران است.
درباره کتاب خاطرات روزگار سرکشی
چاپ اول کتاب خاطرات روزگار سرکشی در سال ۱۳۹۸ منتشر شد. یوسف نیک فام در این کتاب گوشههایی از زندگانی «تقی مکینژاد»، یکی از اعضای گروه ۵۳ نفر و فعالان حزب تودهٔ ایران را بیان کرده است. تشکیل گروه ۵۳ نفر در نیمهٔ نخست دههٔ ۱۳۱۰ شمسی و نقش تعدادی از اعضای آن در تأسیس حزب تودهٔ ایران در سالهای بعد از شهریور ۱۳۲۰ از تحولات سیاسی مهم ایران در سدهٔ اخیر محسوب میشود. خاطرات و یادداشتهای باقیمانده از تقی مکینژاد، یکی از اعضای این گروه و از بنیانگذاران حزب توده گامی مهم در روشنترساختن گوشههایی از تاریخ این سرزمین است. این اثر شامل چندین بخش است که عبارت است از «نگاهی به زندگی تقی مکینژاد»، «خاطرات و یادداشتهای تقی مکینژاد»، «گفتوگویی با تقی مکینژاد» (به کوشش «کاوه بیات») و بخش پیوستها که نمونهای از آرا و آثار این فعال سیاسی بههمراه بخشی از اسناد و تصاویر در آن گردآوری شدهاند.
خواندن کتاب خاطرات روزگار سرکشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران تاریخ معاصر ایران و علاقهمندان به زندگینامهٔ فعالان سیاسی پیشنهاد میکنیم.