کتاب مغزهای باد کرده در کوهستان و نشانه هایی از هیس در سکته مغزی
معرفی کتاب مغزهای باد کرده در کوهستان و نشانه هایی از هیس در سکته مغزی
این کتاب ابتدا داستان کوتاهی از کوه مانی یک موزیسین است و در ادامه مبتلا به سکته مغزی میشود و این سبب میشود او در مورد مشکلاتی که در کوهنوردی موجب بیماریهای قلبی و عروقی و مغزی میشود تحقیق کند که متوجه یکسان بودن علامت های بیماری حاد کوهستان و سکته مغزی میشود و برای آگاهی هرچه بیشتر کوهنوردان این علامت های مشترک را در غالب داستان زندگی خود در کوهستان مینویسد و قطعا این کتاب برای کوهنوردان ،فیزیوتراپ هاو کسانی که علوم اعصاب میخوانند میتواند شگفت انگیز باشد
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مغزهای باد کرده در کوهستان و نشانه هایی از هیس در سکته مغزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مغزهای باد کرده در کوهستان و نشانه هایی از هیس در سکته مغزی |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۰۸۲۶۲۲۴ |
| تعداد صفحهها | ۵۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مفاهيم و كاركردهاي مغز |
با سلام و عرض ادب بنده این کتاب با ارزش را مطالعه کردم و مطالب ان کاملا قابل فهم و اموزنده است با تشکر از نویسندگان محترم این کتاب
این کتاب را به کوهنوردان نورولوژیست ها و کاردرمانگرها پیشنهاد میکنم حتما مطالعه بفرمایند