کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک حسین سلیقه + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک

کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک

نویسنده:حسین سلیقه
انتشارات:نشر گل‌واژه
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک

کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک نوشته حسین سلیقه توسط نشر گل‌واژه منتشر شده است. این کتاب به‌عنوان یکی از منابع کمک‌درسی برای دانش‌آموزان پایه یازدهم در رشته‌های علوم تجربی و ریاضی و فیزیک طراحی شده و محتوای آن مطابق با سرفصل‌های رسمی کتاب درسی دین و زندگی پایه یازدهم است. ساختار کتاب به گونه‌ای است که علاوه‌بر ارائه درس‌نامه‌های آموزشی، نمونه سؤالات امتحانی، آزمون‌های جامع و پاسخ‌های تشریحی را نیز دربرمی‌گیرد. هدف اصلی این اثر، کمک به درک بهتر مفاهیم دینی، تقویت مهارت پاسخ‌گویی به سؤالات امتحانی و آماده‌سازی دانش‌آموزان برای موفقیت در امتحانات نهایی است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک

کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک با تألیف حسین سلیقه، مجموعه‌ای آموزشی و تمرینی است که به‌طور ویژه برای دانش‌آموزان پایه یازدهم در رشته‌های علوم تجربی و ریاضی و فیزیک تدوین شده است. این کتاب با رویکردی آموزشی و تمرینی، سرفصل‌های اصلی کتاب درسی دین و زندگی را پوشش می‌دهد و هر درس را با زبانی قابل فهم و ساختاری منظم ارائه می‌کند. ساختار کتاب شامل درس‌نامه‌های خلاصه و نکته‌محور، سؤالات چهارگزینه‌ای و تشریحی، آزمون‌های جامع و پاسخ‌های تشریحی است. هر فصل با توضیح مفاهیم کلیدی آغاز می‌شود و سپس با نمونه سؤالات و تمرین‌های متنوع، دانش‌آموز را به چالش می‌کشد تا آموخته‌های خود را تثبیت کند. همچنین، بخش‌هایی برای جمع‌بندی و مرور نکات مهم هر درس در نظر گرفته شده است. این کتاب نه‌تنها به آموزش مفاهیم دینی می‌پردازد، بلکه مهارت تحلیل و پاسخ‌گویی به سؤالات امتحانی را نیز تقویت می‌کند. گلبرگ دین و زندگی ۲ با توجه به نیازهای دانش‌آموزان و فضای آموزشی مدارس، تلاش کرده است تا محتوایی کاربردی و متناسب با سطح دانش‌آموزان ارائه دهد و آن‌ها را برای امتحانات مدرسه و آزمون‌های نهایی آماده سازد.

خلاصه کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک

کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک در قالب دوازده درس اصلی، مفاهیم بنیادین دین و زندگی را برای دانش‌آموزان تشریح کرده است. هر درس با یک مقدمه کوتاه و هدف‌گذاری آموزشی آغاز می‌شود و سپس به بررسی موضوعات کلیدی می‌پردازد. در ابتدای کتاب، موضوع هدایت الهی و نیاز انسان به برنامه‌ای جامع برای سعادت مطرح شده و به سؤالات اساسی درباره هدف زندگی، آینده انسان و راه درست زیستن پاسخ داده می‌شود. در ادامه، مباحثی مانند تداوم هدایت، معجزه جاویدان (قرآن)، مسئولیت‌های پیامبر اسلام، امامت و تداوم رسالت، پیشوایان اسوه، وضعیت فرهنگی و اجتماعی مسلمانان پس از رحلت پیامبر، احیای ارزش‌های راستین، عصر غیبت، مرجعیت و ولایت فقیه، عزت نفس و پیوند مقدس خانواده به‌تفصیل بررسی شده‌اند. در هر درس، علاوه‌بر توضیح مفاهیم نظری، نمونه سؤالات امتحانی، تمرین‌های تشریحی و تستی، و آزمون‌های جامع ارائه شده است تا دانش‌آموزان بتوانند آموخته‌های خود را محک بزنند. پاسخ‌های تشریحی به سؤالات نیز در انتهای کتاب آمده تا امکان خودارزیابی و رفع اشکال فراهم شود. کتاب با تأکید بر پیوند مفاهیم دینی با زندگی روزمره، تلاش کرده است تا دانش‌آموزان را به تفکر و تعمق در مسائل اعتقادی و اخلاقی سوق دهد و آن‌ها را برای مواجهه با سؤالات امتحانی و چالش‌های فکری آماده کند.

چرا باید کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک را بخوانیم؟

کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک با ارائه درس‌نامه‌های خلاصه و نکته‌محور، نمونه سؤالات متنوع و پاسخ‌های تشریحی، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مفاهیم دینی را به‌صورت عمیق‌تر و کاربردی‌تر بیاموزند. این کتاب با ساختار منظم و تمرین‌های هدفمند، مهارت تحلیل و پاسخ‌گویی به سؤالات امتحانی را تقویت می‌کند و دانش‌آموز را برای موفقیت در امتحانات مدرسه و آزمون‌های نهایی آماده می‌سازد. همچنین، با توجه به پوشش کامل سرفصل‌های کتاب درسی و ارائه مثال‌های کاربردی، مطالعه این کتاب می‌تواند به تثبیت آموخته‌ها و افزایش اعتمادبه‌نفس دانش‌آموزان کمک کند. وجود آزمون‌های جامع و پاسخ‌های تشریحی نیز امکان خودارزیابی و رفع اشکال را فراهم می‌کند.

خواندن کتاب گلبرگ دین و زندگی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی، ریاضی و فیزیک به دانش‌آموزان پایه یازدهم این دو رشته که به‌دنبال تقویت مفاهیم دینی، آمادگی برای امتحانات نهایی و افزایش مهارت در پاسخ‌گویی به سؤالات تشریحی و تستی هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای کسانی که به‌دنبال مرور سریع و جمع‌بندی نکات کلیدی دین و زندگی هستند، این کتاب مناسب است.

ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی (هشتم)
آیدین خانکشی‌پور
گلبرگ سلامت و بهداشت دوازدهم کلیه رشته ها
کیان کیانی دوست
گلبرگ زمین شناسی یازدهم علوم تجربی، ریاضی و فیزیک
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، علوم نهم
معصومه سعیدی
فیزیک ۱ دهم تجربی
محسن یداله نبی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی و آمار ۲ انسانی (یازدهم)
امیر زراندوز
گلبرگ زیست شناسی ۲ یازدهم رشته علوم تجربی
گلبرگ فیزیک ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی
امیرحسین اعرابی
پرسش های چهارگزینه ای انگلیسی نهم تیزهوشان
علی یگانه
انگلیسی ۳ شب امتحان (دوازدهم)
حمید خزایی
گلبرگ زیست شناسی ۱ دهم رشته علوم تجربی