دانلود و خرید کتاب خیس می شوم ویکی کاب ترجمه شهلا انتظاریان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب خیس می شوم

کتاب الکترونیکی خیس می شوم نوشتهٔ ویکی کاب با ترجمهٔ شهلا انتظاریان از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است. این کتاب برای آشنایی گروه سنی نوخوان (۷+) با مسائل علمی نوشته شده است.

 درباره خیس می شوم

نویسنده در کتاب خیس می شوم، کوشیده است با مثال های ملموس، خواص آب را توضیح دهد. نویسنده آموزش را با سؤال از بچه‌ها شروع می‌کند. سریع‌ترین راه برای خنک‌شدن در یک روز تابستانی چیست؟ آسان‌ترین راه برای تمیزشدن چیست؟ اگر زیر باران بمانید چه اتفاقی می‌افتد؟ سپس آب را در ظرف‌های مختلف با شکل‌های مختلف می‌ریزد تا نشان دهد آب چون مایع است، در هر ظرفی قرار بگیرد به‌شکل همان ظرف در‌می‌آید. کتاب خیس می شوم از مجموعهٔ «بازی با علم»، با زبانی ساده و تصویرهایی قابل‌درک برای کودکان مسائل علمی را توضیح داده و به آموزش ویژگی‌های آب برای کودکان می‌پردازد. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای فهم بهتر مطالب، آزمایش‌های ساده و جالبی را طرح کرده است. داستان علاوه‌بر سرگرم‌کردن کودک، باعث تغییر رفتار کودک هم می‌شود. وقتی والدین برای فرزند خود داستانی را می‌خوانند، یا یک تجربهٔ شخصی را بازگو و بازآفرینی می‌کنند، تأثیر زیادی بر رشد شخصیت او خواهد داشت. این شیوهٔ خواندن داستان و بازآفرینی مطالب کتاب، با انجام آزمایش برای تقویت حافظهٔ فرزندان بسیار کاربردی و مفید است. در کتاب «خیس می‌شوم»، پسرکوچولو‌ با آزمایش و بازی به جست‌وجوی ویژگی‌های آب می‌پردازد و علت آن‌ها را می‌فهمد.

خواندن کتاب خیس می شوم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان نوخوان (۷+) برای آشنایی با مسائل علمی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب خیس می‌شوم

«می‌دانی سریع‌ترین راه برای خنک شدن در یک روز گرم تابستانی چیست؟ می‌دانی آسان‌ترین راه برای تمیز شدن چیست؟ می‌دانی اگر زیر باران بمانی، چه می‌شود؟ خیس می‌شوی! آب ماده‌ای است که تو را خیس می‌کند. واقعاً خیلی عجیب است. می‌توانی آب را ببینی. می‌توانی آب را حس کنی، اما آیا می‌توانی به این سؤال هم جواب بدهی؟ آب چه شکلی است؟ با این روش می‌توانی جواب بدهی. در یک لیوان آب بریز. آب چه شکلی است؟ آب را از لیوان در یک کاسه بریز. آب چه شکلی است؟ بعد آب را در یکی از ظرف‌های آشپزخانه بریز. آب چه شکلی می‌شود؟ آب همیشه به شکل ظرفی درمی‌آید که داخل آن است. جایی که آب با هوا برخورد دارد، صاف است. اگر آب را در یک سطح صاف بریزی، پخش می‌شود. وقتی آب توی یک سوراخ یا شکاف می‌رود، سرازیر می‌شود. این یکی از دلیل‌هایی است که آب همه چیز را خیس می‌کند. ولی تنها دلیلش نیست. آب می‌تواند جاری شود، چون به خودش می‌چسبد. ببین! با این کار می‌بینی که آب به خودش می‌چسبد. شیر آب را باز کن. بعد آن را طوری ببند که آب چکه چکه بریزد. قطره آبی را که از شیر می‌ریزد، نگاه کن. اول قلنبه است. شبیه یک کیسه‌ی کوچک آب است. بعد آن قلنبه، دراز و درازتر می‌شود و آن قدر کشیده می‌شود تا بالاخره جدا شده و از شیر ظرف‌شویی می‌چکد. شاید به این دلیل به هر قطره‌ی آب، چکه می‌گویند. سطح بیرونی قطره‌ی آب، مثل پوست آن است. اما پوست خیلی محکم نیست. وقتی قطره‌ی آب به اندازه‌ی کافی سنگین می‌شود، پوست آن جدا می‌شود و می‌چکد. اگر شیر آب را طوری کم کنی که قطره‌ی آب آهسته‌تر پایین بیاید، می‌بینی که پوستش آن قدر کشیده می‌شود که بالاخره مثل یک توپ پایین می‌افتد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
گیتار الکتریک
امیرحسین منصوری
Конституция Исламское Республики Иран
گروه مترجمان
اسلام و شیطان پرستی در عصر حاضر
امیر قربانی
مثنوی هدایت نامه
رضا قلی خان هدایت
طرحواره های مثبت
رویا دیده ور
یک سرزمین موعود
باراک اوباما
روش های آنالیز داربست در مهندسی پزشکی
سیده مهسا میرمحمدی
آسیب پذیری های امنیتی مراکز تلفن خصوصی
یاسر ایزدی
از بابای بداخلاق تا خدا
معصومه سارم پور
فاطمیان
نگار ذیلابی
راهنمای مارکت‌ پلیس‌ ها
آنجلا ترن کینگ ینس
همه به افتخار پری کوک برخیزید
لسلی کانر
صدای گنجشک ها صدای زندگی ست
کوثر زنبوری
شناخت و تربیت انتقادی
کری استفنسون مالوت
تمام شب در کنار هم
گالاته کازانتزاکیس
نگاهی به تاکتیک های هجومی در سیستم ۱-۲-۱
علی زندی پور
خلاصة الاشعار و زبدة الافکار (بخش شیراز و نواحی آن)
میرتقی‌الدین کاشانی
کاربرد تئوری فضای محصول و پیچیدگی اقتصادی در متنوع سازی صادرات
امید رنجبر
هیچ کس نخواهد فهمید
فاطمه حکیم آراء
دین و دانش
محمدحسین مهدوی‌نژاد

حجم

۳٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۳۲ صفحه

حجم

۳٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۳۲ صفحه

قیمت:
۷,۷۰۰
تومان