کتاب حقیقت محض
معرفی کتاب حقیقت محض
کتاب حقیقت محض نوشتهٔ امیرحسین عباسی است و انتشارات رزا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب حقیقت محض
کتاب حقیقت محض مجموعه مقالات امیرحسین عباسی دربارهٔ چند موضوع اساسی و ریشهای است:
طبیعت
مقدمه ای از خانواده و برنامههای آینده
انقلاب یا اصلاح
دینهایی که ایرانیان باستان به آنها اعتقاد داشتند
خواندن کتاب حقیقت محض را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ جامعهشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حقیقت محض
«فمینیسم، مهرهای از جانب یهود برای کنترل تفکر زنان در قالب معصومنمایی است. اینکه حقوق یکسان و برابر باید در یک جامعه ایجاد شود، کاری کاملاً عاقلانه است.
زنان و دختران یک سرزمین حق دارند حقوق یکسانی داشته باشند و آنها هم حق زندگیکردن داشته باشند.
زندگی فقط به نفسکشیدن نیست.
باید حق بدهیم که زنان زیادی در طول این ۱۰۰ سال آزار و اذیتهای بسیاری دیدند.
تجاوز، فروختهشدن توسط پدر، کشتهشدن به دست پدر، توهین، تحقیر، خشونت و سرکوب.
این مسائل باعث شده امروز یهود بیاید و فمینیسم را خلق و پایهگذاری کند.
یهود با ایجاد فمینیسم سعی دارد تفکرات زنان را بر عهده بگیرد و یک حزب مشترک ایجاد کند و در آینده قدرت مالی داشته باشد این حزب را برای جنگ علیه مردان شروع کند.
فمینیسم را برخی دختران سرزمینم قبول دارند و میگویند من فمینیسم هستم؛ چون دنبال حقوق برابر است. ولی، این موضوع اینقدر ساده نیست که شما دختران سرزمینم تصور دارید.
اینکه فمینیسم را یهودیان ساختهاند کاملاً مشهود است و حتی مدارک کافی و وافی هم در این زمینه وجود دارد.
ولی، چرا باید یهودیان به دنبال حقوق برابر باشند و تلاش کنند به زنان حقوق مساوی با مردان بدهند وقتی خودشان عامل تحقیر و شکست زنان هستند.
میپرسید چرا یهود عامل تحقیر زنان است؟
چون، صنعت پورن در دست این قوم است و آنها با بدن و اندام زنان در این صنعت روزانه میلیونها دلار پول درمیآورند.
آنها روزانه دارند فحشا و تفکرات زشت و تحقیرآمیز برای زنان خلق میکنند تا لذت بیشتری به مردان بدهند و پول بیشتری کسب کنند.
کمپانیهای بزرگی ساختند و دنبال دختران زیبا، ولی فقیر هستند و آنها را جذب میکنند سپس با وعدههایی مثل پولدار و معروفشدن و خیلی چیزهای دیگر آنها را وارد این صنعت میکنند و وقتی دختران مریض شدند و هزاران نوع بیماری مقاربتی و جنسی گرفتند، آنها را مثل دستمال به بیرون پرت میکنند.
این قوم (یهود) علاوه بر اینکه خودش این صنعت را میچرخاند و بازیگر استخدام میکند، حتی زوجها را ترغیب میکند که فیلم پورن از خودتان بسازید و در سایتهای ما آپلود کنید و پول دربیاورید.
این خودش یک نوع ترویج فحشاست!
در این سایتها شما انواع مختلفی از خشونت و تحقیر علیه زنان را میبینید و بسیار زیاد در تلاش هستند موضوعات فیلم را بهگونهای انتخاب کنند که در آینده ذهن بیننده آسیب ببیند و یا حتی سمت این مدل موضوعات بیشتر برود.
چطور میشود این قوم با بیارزش نشاندادن زنا، کمارزشکردن جایگاه زنان و درآمدزایی با اندام و بدن زنان حالا بیایند جنبشی به نام فمینیسم ایجاد کنند. فمینیسمی که میگوید من به دنبال حقوق برابر شما زنان هستم. به دنبال احترام و جایگاه شما زنان هستم.
مسخره نیست؟
چرا باید قوم یهود این کار را بکند؟
کاملاً مشخص است که علت این کار تنها و تنها ساختن یک پوشش برای کارهای دیگرشان است.»