کتاب افکار یک کارتن خواب
معرفی کتاب افکار یک کارتن خواب
کتاب افکار یک کارتن خواب نوشتهٔ محمد بویری زادگانی و ویراستهٔ گودرز پایکوب است. انتشارات سیب سرخ این رمان معاصر ایرانی را منتشر کرده است.
درباره کتاب افکار یک کارتن خواب
کتاب افکار یک کارتن خواب حاوی یک رمان معاصر و ایرانی است که سعی دارد زوایای مختلف یک جریان را به نمایش بگذارد. فردگرایی ضمن فراهمکردن شکوفاییهای فردی، از آن طرف باعث بیتوجهی به دغدغههای اجتماعی میشود؛ به عبارت دیگر، فردگرایی انسان را معطوف به زندگی فردی و دغدغههای فردی میکند و متأسفانه در خلال این تکمحوری ما فراموش میکنیم که هر شهروند نسبت به دیگر شهروندان وظایف و تعهداتی دارد. آسیبدیدگان اجتماع و مردم طبقهٔ ضعیف، قربانیان عمدهٔ این بیتوجهی هستند. رمان «افکار یک کارتنخواب» در کنار شرح معضلات اجتماعی، به برخی از موضوعات فلسفی و روانشناختی اشاره میشود که بهخودیخود میتواند مخاطب را به فکر فرو ببرد.
خواندن کتاب افکار یک کارتن خواب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب افکار یک کارتن خواب
درمانجو که نامش هنری آدامز بود گفتوگوی جاری را اینگونه ادامه داد:
«دکتر جان! در زندگی دردهایی وجود دارد که پس از تجربهٔ آنها برای تسکیندادن خود باید به خودکشی و نیستی پس از مرگ فکر کرد یا دستکم باید خود را به فراموشی در خواب سپرد. نه قرصهای آرامبخش، نه مواد مخدر و نه الكل، هیچکدام از این مسکنها نمیتوانند بعضی از دردها را تسکین دهند. این دردها را نباید برای دیگران تعریف کرد؛ چون ارزش گفتن ندارد؛ چون هرگز کسی نمیتواند دردی را که احساس کردی با تمام جزئیات متصور شود و درک کند.
عالی بود، پر از صداقت، دست مریزاد
باسلام خدمت اهالی محترم طاقچه و جناب آقای محمد بویری زادگانی و تشکر بابت این کتاب زیبا افکار یک کارتن خواب یا شاید بشه گفت، خاطرات یک کارتن خواب، به زیبایی و با سلیقه ای خاص و منحصربه فرد، درد!! ظلم!! خفقان!! نابرابری!! ناعدالتی!!(حتی در سطح جهانی!)
داستان تقریبا جدیدی داشت و میشد همه چیزرو از دید یک کارتن خواب دید و تجربه کرد چیزی که خیلی تو سطح شهر شاهدش هستیم یکم انتهای داستان جالب تموم نشد و به نظرم نویسنده نتونسته کارو جمع کنه و
تا اواسط خوندم. زیاد جذاب نبود و کمی ناشیانه نوشته شده بود.
خیلی خوبه من الان تا فصل ۷ش خوندم واقعاً عالیه و آموزنده
نسخه چاپی کتاب رو خوندم. بسیار منسجم بود. توصیه می کنمگپ.
هنوز نخوندمش
داستان خوبی بود سرشار از معانی ریز و درشت اخلاقی، جامعه ای که مطرح شد تا حد زیادی شبیه جامعه خودمون بود.