کتاب گزارش حقوق و دستمزد در سال ۱۳۹۵
خواندن نظراتمعرفی کتاب گزارش حقوق و دستمزد در سال ۱۳۹۵
گزارش حقوق و دستمزد سال ۱۳۹۵ توسط سایت کاریابی و مدیریت منابع انسانی «ایران تلنت» گردآوری و تهیه شده است. «گزارش حقوق و دستمزد» مرجعی است برای آگاهی از میزان حقوق و دستمزدی که به متخصصان شاغل در گروههای مختلف شغلی کشور پرداخت میشود.
فقدان یک مرجع معتبر و قابل استناد برای آگاهی از میزان حقوق و دستمزدهایی که در کشور پرداخت میشود جرقه اولیه انتشار این گزارش از سوی وبسایت «ایرانتلنت» بوده است.
تا پیش از آغاز انتشار سالانه این گزارش کارفرمایان و نیروهای کار به دلیل عدم آگاهی از بازه دستمزدها و میانگین ارقام پرداختی در گروههای شغلی گوناگون، هنگام عقد یا تمدید قرارداد دچار سردرگمی میشدند و قراردادهای منعقد شده به لحاظ مالی عمدتا نارضایتی یکی از طرفین را به همراه داشت.
نسخه امسال گزارش با استفاده از اطلاعات جمعآوری شده از بیش از صد هزار نیروی کار متخصص و تماموقت به چاپ رسیده و به دلیل مورد لحاظ قرار دادن فاکتورها و عوامل مختلف فردی و شرکتی که روی میزان دستمزدها تاثیر دارند، حاوی دادههایی مهم و متنوع برای کارفرمایان و نیروهای کار است.
رایگان
سلام درسته کتاب رایگانه ولی طوری قرار بدید که راحت بشه مطالعه کرد اصلا انداز ه صفحه بندی درست نیست من که خسته شدم ادامه ندادم