دانلود و خرید کتاب اسطوره طوفان و رزم نامه گیلگمیش در بابل باستان والیس باژ ترجمه جعفر کریمی
تصویر جلد کتاب اسطوره طوفان و رزم نامه گیلگمیش در بابل باستان

کتاب اسطوره طوفان و رزم نامه گیلگمیش در بابل باستان

معرفی کتاب اسطوره طوفان و رزم نامه گیلگمیش در بابل باستان

کتاب اسطوره طوفان و رزم نامه گیلگمیش در بابل باستان نوشتهٔ والیس باژ و ترجمهٔ جعفر کریمی است. انتشارات امید سخن این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اسطوره طوفان و رزم نامه گیلگمیش در بابل باستان

کتاب اسطوره طوفان و رزم نامه گیلگمیش در بابل باستان دربارهٔ داستان‌های طوفان بابل و حماسه گیلگمش است. در این کتاب چگونگی وقوع داستان طوفان بابلی با استناد به الواح گلی به خط میخی بیان می‌شود، که به روایت طوفان نوح در کتاب مقدس شباهت‌هایی دارد. نویسنده همچنین حماسهٔ گیلگمش، یکی از قدیمی‌ترین آثار ادبی شناخته شده جهان، را بیان می‌کند و مفاهیم قابل تأملی دربارهٔ مرگ، دوستی و معنای زندگی مطرح می‌کند. نویسنده بر این باور است که این داستان‌ها بازتابی از باورها، ارزش‌ها و نگرانی‌های مردم بین‌النهرین باستان هست و نقش مهمی در شکل‌گیری تمدن و فرهنگ این منطقه داشته‌اند. همچنین به اهمیت این قبیل نوشته‌ها در مطالعات تطبیقی ادیان و اسطوره‌شناسی اشاره می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه این داستان‌ها می‌توانند به درک بهتر ما از تکامل اندیشه انسانی و باورهای مذهبی یاری برسانند.

خواندن کتاب اسطوره طوفان و رزم نامه گیلگمیش در بابل باستان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعات تاریخی و اسطوره پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است