دانلود و خرید کتاب مهمانی باشکوه نیکولا کالتن ترجمه سمیه حیدری
تصویر جلد کتاب مهمانی باشکوه

کتاب مهمانی باشکوه

معرفی کتاب مهمانی باشکوه

کتاب مهمانی باشکوه (جسپر و اسکراف؛ جلد اول) نوشتۀ نیکولا کالتن و با ترجمۀ سمیه حیدری و ویراستهٔ سپیده پاشایی توسط انتشارات دلتا منتشر شده است.

درباره کتاب مهمانی باشکوه

جسپر گربه‌ای‌ است که عاشق چیزهای باکلاس و اشرافی‌ است. دلش می‌خواهد کمد لباسی پر از پاپیون‌های رنگارنگ و جورواجور داشته باشد. دوست دارد کتابخانه‌ای با یک عالمه کتاب داشته باشد، یا آپارتمانی که خیلی شیک است و دربان هم دارد. جسپر به تمام چیزهایی که دوست دارد رسیده است و هرچیزی که دلش بخواهد را دارد به جز یک چیز: دوست‌های درست و حسابی!

انجمنی به نام «انجمن گربه‌های فرهیخته» وجود دارد و آرزوی جسپر این است که بتواند عضو آن شود. اعضای این انجمن امتیازهای ویژه‌ای دارند و می‌توانند در بهترین رستوران‌ها غذا بخورند و یا به مهمانی‌های باشکوه بروند. از آنجایی که فقط بهترین گربه‌ها می‌توانستند وارد این انجمن شوند، جسپر تصمیم می‌گیرد تا مهمانی شام مجللی ترتیب دهد و اعضای انجمن را دعوت کند تا رضایتشان را جلب کند. اما وقتی سر و کلۀ سگ پردردسری به نام اسکراف پیدا می‌شود، نقشه‌های جسپر همگی نقش بر آب می‌شوند.

کتاب مهمانی باشکوه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب داستان یک دوستی غیرمنتظره و دوست‌داشتنی را برای ما تعریف می‌کند. خواندن آن را به تمام کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مهمانی باشکوه

«جسپر اعضای انجمن را به شام دعوت کرد و کلی منتظر ماند تا فرهیختگان جواب دعوتش را بدهند. یک روز صبح، جسپر داشت پاپیونش را اتو می‌کرد که یکهو چیز تیزی محکم خورد پس کله‌اش: یک پاکت‌نامۀ جذاب بود. پاکت‌نامه توی هوا چرخید و افتاد کف اتاق. روی آن نوشته‌های طلایی برق برق می‌زد. جسپر فوری آن را برداشت و با دقت بازش کرد.»