کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) لینکلن تایز + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم)

کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) نوشتهٔ لینکلن تایز و ادواردو زایگر و ترجمهٔ مهرداد لاهوتی و منیره چنیانی و رویا بیشه کلائی و حمیدرضا وحیدی پور و ویراستهٔ علی گنجعلی و هانیه اسدپور فعال مشهد است و انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم)

کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) ترجمۀ فصولی از کتاب فیزیولوژی گیاهی اثر تایز و زایگر، اساتید دانشگاه کالیفرنیاست که شامل فصول مربوط به هورمون‌های گیاهی است. کتاب فیزیولوژی گیاهی از همان بدو انتشار مورد توجه و استفادۀ جدّی استادان، دانشجویان و صاحب‌نظران فیزیولوژی گیاهی در اغلب دانشگاه‌های ایران و سایر کشورهای جهان در رشته‌های زیست‌شناسی، علوم گیاهی، کشاورزی و جنگل‌داری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری قرار گرفته است.

اثر حاضر، جلد دوم کتاب فیزیولوژی گیاهی (هورمون‌های گیاهی) ترجمه‌ای مشتمل بر ۸ فصل است که شامل ترارسانی علامت، اکسین، جیبرلین‌ها، سیتوکینین، اتیلن، آبسیزیک‌اسید، براسینواستروئیدها و مسیرهای بیوسنتز هورمون‌هاست. این کتاب گستره‌ای از مطالب و یافته‌های علمی جدید درزمینۀ هورمون‌های گیاهی را دربرگرفته و جدیدترین و جامع‌ترین کتاب دربارۀ هورمون‌های گیاهی است که با انجام ویرایش و بازنگری‌های لازم در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد.

خواندن کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان رشته‌های زیست‌شناسی، علوم گیاهی، کشاورزی و جنگل‌داری پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۵/۰۱/۲۰

این کتاب خیلی کمک کننده ای هستش خصوصا برای المپیاد زیست شناسی لازمه بخونیم ولی من جلد اول را پیدا نمیکنم هرچی میگردم

۱۴۰۵/۰۱/۱۵

جلد اول کتاب هست؟

۱۴۰۴/۰۷/۱۲

عالیه

فیزیولوژی گیاهی (جلد اول)
ماریا دوکا
مهارت های زندگی نوجوانان (حل تعارض) راهنمای مربی
ایوان پیرسون
مقدمه ای بر کلون سازی ژن ها و آنالیز DNA (بخش اول)
تی. ای. براون
بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!)
محسن عباسی ولدی
آقا خروس قاضی
فرح مقصودی
کاربردهای بتن مسلح با فیبر کربن
داور رضاخانی
شاه کتاب ثروت (جلد هفدهم؛ تاج ثروت)
مرتضی کیان مهر
دیدار مجدد از کافه اروپا
اسلاونکا دراکولیچ
مباحث پیشرفته در اقتصاد آموزش؛ کارایی و اثربخشی درونی
ابوالقاسم نادری (روشناوند)
نقد دیدگاه روشنفکران شیعی معاصر درباره ویژگی های امام مهدی (عج)
زهرا پنبه پز
خاطرات من