معرفی و دانلود کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم)subscriptionAvailable

کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم)

هورمون‌های گیاهی

۳.۹ امتیاز(از ۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم)

کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) نوشتهٔ لینکلن تایز و ادواردو زایگر و ترجمهٔ مهرداد لاهوتی و منیره چنیانی و رویا بیشه کلائی و حمیدرضا وحیدی پور و ویراستهٔ علی گنجعلی و هانیه اسدپور فعال مشهد است و انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم)

کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) ترجمۀ فصولی از کتاب فیزیولوژی گیاهی اثر تایز و زایگر، اساتید دانشگاه کالیفرنیاست که شامل فصول مربوط به هورمون‌های گیاهی است. کتاب فیزیولوژی گیاهی از همان بدو انتشار مورد توجه و استفادۀ جدّی استادان، دانشجویان و صاحب‌نظران فیزیولوژی گیاهی در اغلب دانشگاه‌های ایران و سایر کشورهای جهان در رشته‌های زیست‌شناسی، علوم گیاهی، کشاورزی و جنگل‌داری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری قرار گرفته است.

اثر حاضر، جلد دوم کتاب فیزیولوژی گیاهی (هورمون‌های گیاهی) ترجمه‌ای مشتمل بر ۸ فصل است که شامل ترارسانی علامت، اکسین، جیبرلین‌ها، سیتوکینین، اتیلن، آبسیزیک‌اسید، براسینواستروئیدها و مسیرهای بیوسنتز هورمون‌هاست. این کتاب گستره‌ای از مطالب و یافته‌های علمی جدید درزمینۀ هورمون‌های گیاهی را دربرگرفته و جدیدترین و جامع‌ترین کتاب دربارۀ هورمون‌های گیاهی است که با انجام ویرایش و بازنگری‌های لازم در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد.

خواندن کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان رشته‌های زیست‌شناسی، علوم گیاهی، کشاورزی و جنگل‌داری پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فیزیولوژی گیاهی (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفیزیولوژی گیاهی (جلد دوم)
عنوان دیگرهورمون‌های گیاهی

۱۴۰۵/۰۲/۰۱

جلد اول هم قرار دهید🙏🏻

هلیا
۱۴۰۵/۰۳/۰۸

جلد اول رو لطفا قرار بدید.

۱۴۰۵/۰۱/۲۰

این کتاب خیلی کمک کننده ای هستش خصوصا برای المپیاد زیست شناسی لازمه بخونیم ولی من جلد اول را پیدا نمیکنم هرچی میگردم

۱۴۰۵/۰۱/۱۵

جلد اول کتاب هست؟