دانلود و خرید کتاب آملیا بدلیا عروسی را نجات می دهد هرمن پریش ترجمه مژگان کلهر

کتاب آملیا بدلیا عروسی را نجات می دهد

نویسنده:هرمن پریش
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آملیا بدلیا عروسی را نجات می دهد

کتاب آملیا بدلیا عروسی را نجات می دهد نوشتهٔ هرمن پریش و ترجمهٔ مژگان کلهر است. نشر کتاب پرنده این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب آملیا بدلیا عروسی را نجات می دهد

کتاب «آملیا بدیا» داستانی جذاب و طنزآمیز درباره دختری به نام آملیا است که به دلیل برداشت‌های اشتباه از معنی کلمات و اصطلاحات، وارد موقعیت‌های بامزه و گاهی پیچیده می‌شود. این کتاب با روایتی شیرین و شخصیت‌پردازی قوی، خواننده را به دنیای پر از شور و نشاط آملیا می‌برد. داستان پر از لحظات مفرح، رازهای خانوادگی، و ارتباطات گرم انسانی است که آن را به اثری خواندنی برای همه سنین تبدیل می‌کند.

خواندن کتاب آملیا بدلیا عروسی را نجات می دهد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که به داستان‌های طنز و ماجراجویی علاقه دارند، گزینه‌ای عالی است. همچنین، بزرگسالانی که دوست دارند با دنیای ساده و پرانرژی کودکان همراه شوند، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد. اگر به داستان‌هایی با شخصیت‌های دوست‌داشتنی و موقعیت‌های خنده‌دار علاقه دارید، «آملیا بدیا» می‌تواند انتخابی مناسب برای شما باشد.

بخشی از کتاب آملیا بدلیا عروسی را نجات می دهد

««آملیا بدیا از جا پرید و گفت: "نه مجبور نیستید. الان پنجره را باز می‌کنم." وقتی آملیا بدیا دوباره سر جایش نشست، نسیم خنکی وارد آشپزخانه‌ی آفتابی شد. خاله ماری بجند زد و گفت: "جادوگر کوچولوی من!" و خندید.»»